Αποτροπιασμένη είναι ο Αιγυπτιακή κοινή γνώμη από τη δίκη μητέρας, η οποία κατηγορείται ότι σκότωσε το παιδί της, το μαγείρεψε και το έφαγε.

Όπως η ίδια αποκάλυψε κατά τη διάρκεια της δίκης της, στο Ποινικό Δικαστήριο του Ζαγκαζίγ, ο λόγος που την ώθησε να διαπράξει αυτό το αποτρόπαιο έγκλημα ήταν για να λύσει τα μάγια.

Κατά τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας, η κατηγορούμενη υποστήριξε ότι της είχαν κάνει μάγια που την οδήγησαν να διαπράξει το έγκλημά της. Πρόσθεσε ότι το έκανε για να σπάσει το ξόρκι, ενώ αρχικά υποστήριξε ότι οδηγήθηκε στο έγκλημα για να μην της πάρει το παιδί ο σύζυγός της.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της δίκης, η μητέρα χτύπησε τρεις φορές το παιδί της στο κεφάλι με ένα ραβδί, με σκοπό να του αφαιρέσει τη ζωή. Για να κρύψει το έγκλημά της και να μην αποκαλυφθεί, τεμάχισε τη σορό και έβρασε κάποια μέρη της, καταναλώνοντάς τα. Στη συνέχεια μάζεψε τα υπόλοιπα μέρη του σώματος και τα έκρυψε σε έναν κουβά, τον οποίο όμως ανακάλυψε τυχαία ο θείος του παιδιού.

Η γυναίκα συνελήφθη και παραπέμφθηκε στο Ποινικό Δικαστήριο του Zagazig με την κατηγορία ότι σκότωσε εκ προθέσεως τον γιο της, Saad MS. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι ειδικοί έκριναν ότι η κατηγορουμένη δεν φέρει σημάδια ψυχικής ασθένειας!

Πηγή: ΕΡΤ

Πηγή: tovima.gr