Εξι μήνες μετά το θάνατο της κόρης της η ηθοποιός Αιμιλία Υψηλάντη μίλησε στο «MEGA Καλημέρα» για την μεγάλη αυτή απώλεια την οποία ισορρόπησε μέσα της παίζοντας θέατρο. Μιλώντας στον Κώστα Τσουρό αναφέρθηκε ακόμη στον τον επαγγελματικό «πόλεμο» που δέχτηκε και στον Γιώργο Λιάνη.

«Συνέχιζα να παίζω γιατί αν σταματούσα, μπορεί να μην επέστρεφα. Το θέατρο είναι η σανίδα σωτηρίας μου. Παίρνω δύναμη από το θέατρο. Πρέπει ο άνθρωπος να φτιάξει διάφορα σενάρια για να μπορέσει να κρατηθεί. Οφείλω στην κόρη μου, να είμαι όπως πρέπει. Πρέπει να πεθάνουμε όρθιοι», ανέφερε αρχικά η Αιμιλία Υψηλάντη.

Δέχτηκα επαγγελματικό πόλεμο

Οι ανεργίες που έχω περάσει στη δουλειά είναι πάρα πολλές. Καθόμουν σπίτι και περίμενα να χτυπήσει το τηλέφωνο για δουλειά. Όταν μπήκα στον κινηματογράφο, δέχθηκα «πόλεμο». Τους πείραζε που ξεχώριζα στις ταινίες. Δεν έχω φίλιες με άτομα του χώρου. Θαυμάζω αυτούς που έχουν έναν φίλο από την παιδική τους ηλικία», συμπλήρωσε αναφερόμενη στην επαγγελματική πορεία της.

Ποιά είναι η γνώμη της για την αναγνωρισιμότητα;

«Η ομορφιά δημιουργεί προβλήματα, όπως τη ζήλια. Δεν με άφησε ποτέ κανένας άνδρας, εγώ τους άφησα. Η δημόσια έκθεση είναι ένα μεγάλο πρόβλημα. Δεν θα ήθελα να αναφερθώ στις δηλώσεις του Γιώργου Λιάνη για την Αλίκη Βουγιουκλάκη», υπογράμμισε η Αιμιλία Υψηλάντη.

Η Αιμιλία Υψηλάντη πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Στην σκιά του Μαρτ».

Πηγή: tovima.gr