Την πορεία του Ρεθύμνου αναμένεται να ακολουθήσει και ο Ήφαιστος Λήμνου καθώς όλα δείχνουν ότι δεν θα αγωνιστεί την επόμενη σεζόν στην Basket League. Τις προηγούμενες ημέρες ο πρόεδρος της ομάδας, Σπύρος Μπούμπουρας, βρέθηκε στο νησί για να συναντηθεί με τους τοπικούς φορείς, όμως όσα άκουσε δεν τον άφησαν ικανοποιημένο.

Την ίδια διαδρομή αναμένεται να κάνει και ο ισχυρός άνδρας του Ηφαίστου, Παντελής Μπούμπουρας, με την απόφαση του πάντως για την αποχώρηση από το πρωτάθλημα να παραμένει ίδια.

Γιατί ο Τσίπρας δεν μπορεί να αμφισβητήσει τώρα την ηγεμονία Μητσοτάκη

Η οικογένεια Μπούμπουρα τα τρία τελευταία χρόνια πρόσφερε πολλά στο νησί αλλά και στο ελληνικό μπάσκετ. Είδαν την επένδυσή τους όμως να μην έχει την απαραίτητη στήριξη από τους τοπικούς φορείς, παρότι παρουσίασαν μία ομάδα πρότυπο, που δεν είχε ούτε καθυστερήσεις σε μισθούς και γενικότερα δεν είχε οικονομικά προβλήματα.

Ο κόσμος αγκάλιασε την προσπάθεια του Ηφαίστου γεμίζοντας το κλειστό της Λήμνου, χωρίς όμως αυτό να είναι αρκετό για να κρατήσει τους ανθρώπους που τρέχουν την ομάδα τόσα χρόνια.

Η οικογένεια Μπούμπουρα ενημέρωσε ήδη τους αρμόδιους φορείς για την κίνησή της, η ομάδα δεν πρόκειται να κατέβει στην Basket League για τη σεζόν 2020-21 και οι τελευταίες πληροφορίες κάνουν λόγο πως δεν είναι διατεθειμένη να δηλώσει συμμετοχή στην Β Εθνική.

Ο Σωτήρης Τσιόδρας για τα φαινόμενα χαλάρωσης

Πηγή: tovima.gr