Σε μια εποχή που η ελληνική οικονομία αντιμετωπίζει αναπτυξιακές προκλήσεις και αναζητά τις κατευθύνσεις για μια γρήγορη επανεκκίνηση και που η κρίση της πανδημίας του κορωνοϊού αναδεικνύει εύληπτα την ανάγκη προσαρμοστικότητας και ευελιξίας, η πιστοποίηση αποτελεί πολύτιμο εφόδιο για τις επιχειρήσεις. Είναι το μέσο εκείνο που εγγυάται την ασφάλεια, προάγει την ποιότητα, ενισχύει την εμπιστοσύνη και προσφέρει λύσεις για τη διασφάλιση της επιχειρησιακής συνέχειας και για την επέκταση σε νέες δραστηριότητες και αγορές.

Σε αυτό το πλαίσιο, ο ΣΕΒ, με τη συνεργασία της HellasCert, της Ελληνικής Ένωσης Διαπιστευμένων Φορέων Επιθεώρησης και Πιστοποίησης, διοργανώνει ανοιχτή ψηφιακή εκδήλωση, με θέμα: «Πιστοποίηση για ανταγωνιστικότερες και δυναμικές επιχειρήσεις», την Πέμπτη 23 Ιουλίου 2020 και ώρες 16:00-17:30.

Στην εκδήλωση θα αναδειχθεί η αξία της πιστοποίησης μέσα από πραγματικές εμπειρίες επιχειρήσεων που κατάφεραν, εφαρμόζοντας τα κατάλληλα πρότυπα, να επιτύχουν παραγωγικό μετασχηματισμό, αλλά και να αντιμετωπίσουν αποτελεσματικά και με πλάνο τους κινδύνους από την πανδημία του κορωνοϊού. Ακόμα, θα δοθούν πρακτικές και χρήσιμες συμβουλές που μπορούν να υιοθετηθούν από κάθε επιχείρηση, ανεξαρτήτως μεγέθους και κλάδου, για τον τρόπο που μπορεί να ενταχθεί η πιστοποίηση στο στρατηγικό της σχεδιασμό, πώς να εκκινήσει και τι να προσέξει. Τέλος, στην εκδήλωση θα παρουσιαστούν τόσο οι διεθνείς τάσεις που επικρατούν στην τυποποίηση δείχνοντας τι να περιμένουν οι επιχειρήσεις στο μέλλον, όσο και ο τρόπος που μπορούν να συμμετέχουν οι ίδιες στη δημιουργία προτύπων που προσφέρουν λύσεις στις ανάγκες τους.

Η παρακολούθηση της συζήτησης είναι διαθέσιμη εδώ: https://www.youtube.com/watch?v=9VG3PIVDs18&feature=youtu.be .

Πηγή: tovima.gr