Το Stanford Club of Greece που αποτελείται από απόφοιτους του περίφημου πανεπιστημίου διοργανώνει ένα δεύτερο webinar διαδικτυακών ομιλιών με τίτλο: «Αποδομώντας τον Covid-19, Επανακατασκευάζοντας την Οικονομία» (“Deconstructing Covid-19, Re-Constructing the Economy”).

Προσκεκλημένος ομιλητής είναι ο δρ. John P.A. Ioannidis από την Ιατρική Σχολή του Στάνφορντ, ο οποίος θα παρουσιάσει ομιλία με θέμα: «Covid-19: υψηλοί κίνδυνοι, υψηλή επικράτηση, υψηλού επιπέδου αποδείξεις και υψηλής σημασίας αποφάσεις» (“COVID-19: high risks, high prevalence, high-level evidence, and high-stake decisions”).

Ερευνα για τον κοροναϊό: Τι φοβούνται περισσότερο οι Ελληνες

Η ομιλία θα διεξαχθεί στις 22 Ιουνίου στις 19:00 – 20:00 μέσα από την πλατφόρμα Zoom.

Το συγκεκριμένο διαδικτυακό σεμινάριο θα περιγράψει τις προσπάθειες για την κατανόηση των κινδύνων του Covid-19 και τις βαθμίδες του κινδύνου μεταξύ διαφορετικών πληθυσμών και περιβαλλόντων. Θα παρουσιαστούν επίσης στοιχεία για τον υπολογισμό της επικράτησης της ασθένειας, καθώς πολλοί άνθρωποι που έχουν μολυνθεί είναι ασυμπτωματικοί ή έχουν πολύ περιορισμένα συμπτώματα (και έτσι δεν έχουν κάνει τεστ).

Επιπροσθέτως, θα παρουσιαστεί μια γενική εικόνα της έρευνα πάνω στην αυστηρή διεξαγωγή τεστ και μια αξιολόγηση των παρεμβάσεων ενάντια στον Covid-19 και των διακοπών αυτών των παρεμβάσεων. Τέλος, θα συζητηθεί η σημασία των νέων στοιχείων για αποφάσεις υψηλής σημασίας.

Ο Μεγάλος Περίπατος έφερε γκρίνια και κίνηση

Πηγή: tovima.gr