Ανατροπή στη δίκη του ισοβίτη Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, καθώς αυτή θα συνεχιστεί κανονικά.

Οι δικαστές του Μεικτού Ορκωτού Εφετείου της Αθήνας αποφάνθηκαν ότι η παραίτηση δεν μπορεί να υπάρξει σε αυτό το στάδιο της δίκης. Έτσι, το δικαστήριο απέρριψε το αίτημα του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου ο οποίος σήμερα είναι απών από το εδώλιο και διέταξε τη πρόοδο της δίκης.

Νωρίτερα, ο εισαγγελέας της έδρας  είχε πει  ότι εφόσον έχει ξεκινήσει η διαδικασία δεν είναι εφικτή η παραίτηση από το ένδικο μέσο. «Το ζήτημα της παραίτησης έχει ένα χρονικό περιθώριο που εξαντλείται στην έναρξη της συζήτησης της υπόθεσης.

Μετά από την έναρξη δεν επιτρέπεται η παραίτηση από την έφεση. Αυτό ορίζεται για να μην διακωμωδείται η διαδικασία και να μην γίνονται άσκοπες δικάσιμοι. Ξέρετε καλά νομικά και το ξέρετε όλο αυτό. Άρα η δίκη πρέπει να συνεχιστεί» είπε ο εισαγγελέας στην τοποθέτηση του.

Αποφασίστηκε ο διορισμός δικηγόρων

 Ακόμη το δικαστήριο, αποφάσισε να διορίσει αυτεπαγγέλτως δυο νέους δικηγόρους για τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλου.

Μάλιστα, ο εισαγγελέας ανέφερε πως αν υπάρξουν δυο αρνήσεις από τους αυτεπαγγέλτους διοριζόμενους δικηγόρους τότε η δίκη του 34χρονου πιλότου μπορεί να συνεχιστεί χωρίς συνηγόρους.Το δικαστήριο αυτή την ώρα βρίσκεται σε διακοπή προκειμένου να ορίσει αυτεπαγγέλτως δικηγόρους οι οποίοι θα αναλάβουν την υπεράσπιση του κατηγορούμενου.

Πηγή: tovima.gr