Την επιβολή ποινής ακόμα και ισόβιας κάθειρξης έχει επιβάλει η ελληνική δικαιοσύνη σε υποθέσεις που στηρίζονται σε διαλόγους που έχει γίνει απομαγνητοφώνηση, σύμφωνα με τον δικηγόρο, Μιχάλη Δημητρακόπουλου.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ για τις αποκαλύψεις Μιωνή και ερωτηθείς για το αν μπορούν να στηριχθούν κατηγορίες από προϊόν υποκλοπής, ο κ. Δημητρακόπουλος επισήμανε ότι «τα προϊόντα υποκλοπής με νόμο του 2015 που είχε ψηφιστεί επί κ. Παπαγγελόπουλου είναι παραδεκτά αποδεικτικά μέσα σε θέματα διαφθοράς ή οικονομικά εγκλήματα.

«Ακούμε τη φωνή του κ. Παππά, δεν την αμφισβήτησε, δεν είπε ότι δεν είμαι εγώ. Δεν αμφισβήτησε ούτε το περιεχόμενο των συζητήσεων. Αν έχει παραποιηθεί η συνομιλία, αυτό πλέον με τα σύγχρονα μέσα εύκολα διαπιστώνεται» τόνισε μεταξύ άλλων.

Σε ό,τι αφορά στην εμπλοκή της συζύγου του πρωθυπουργού στους διαλόγους Παππά-Μιωνή, ο κ. Δημητρακόπουλος σχολίασε ότι πρόκειται για απαράδεκτη θεσμική εκτροπή. «Είναι δραματικό αυτό που συνέβη, να διαβάζω πάλι στους διαλόγους ότι ο κ. Παππάς ακούγεται να λέει να βάλει έναν δικηγόρο να πει πράγματα σε βάρος της συζύγου του τότε αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, να στοχοποιείται και η σύζυγος. Πρόκειται για απαράδεκτη θεσμική εκτροπή», κατέληξε.

Πηγή: tovima.gr