Ο ψυχίατρος Δημήτρης Σούρας απασφάλισε για το ζευγάρι της Πάτρας, τη Ρούλα Πισπιρίγκου και τον Μάνο Δασκαλάκη, κι έβαλε κατά αμφοτέρων για τη στάση και τη συμπεριφορά τους.

Μιλώντας στο MEGA, ο κ. Σούρας αναφερόμενος στην φερόμενη παιδοκτόνο μίλησε για ένα προβληματικό άτομο που «σε οποιοδήποτε νοσοκομείο κι αν πηγαίνει προκαλεί πρόβλημα. Βλέπουμε μία γυναίκα που είναι ξερόλας, απευθύνεται στους γιατρούς σαν να είναι γιατρός, συμπεριφέρεται στο νοσηλευτικό προσωπικό σαν να είναι υποδεέστερο, θέλει να αναλάβει την ευθύνη για να κάνει τα πάντα. Βγάζει μία μοχθηρία» δήλωσε ο ψυχίατρος.

Δεν πρόκειται για έναν άρρωστο άνθρωπο, πρόσθεσε ο κ. Σούρας, αλλά για διαταραχή προσωπικότητας.

«Αυτοί οι άνθρωποι, η μαμά και η αδερφή, δεν έχουν από πίσω κανέναν άνθρωπο να τους συμβουλέψει, να τους πουν να σιωπήσουν; Η μητέρα και η αδερφή της Ρούλας της κάνουν χειρότερο κακό. Δυσκολεύουν κι άλλο την κατάσταση. Της προσθέτουν περισσότερες αδικίες όταν λένε ότι η αστυνομία έδειρε την Ρούλα» συμπλήρωσε ο κ. Σούρας.

«Πυρά» και κατά του πατέρα

Από τα βέλη του δεν γλίτωσε κι ο πατέρας των νεκρών κοριτσιών.

Αναφερόμενος στον Μάνο Δασκαλάκη ο κ. Σούρας κι απορημένος με τη στάση του διερωτήθηκε «μετά από 3 θανάτους βγαίνει τώρα και λέει «θέλω να μάθω πως έφυγαν τα παιδιά μου»»; Τόσο καιρό δεν σε ενδιέφερε, τώρα αποφάσισες να ρωτήσεις; Εγώ αυτό κατάλαβα, ότι τώρα θέλει να μάθει. Τα παλιά δεδομένα δεν τον έβαλαν σε ερωτηματικό να ρωτήσει;» συμπλήρωσε.

Σχολιάζοντας ωστόσο την συνέντευξη που παραχώρησε ο Δασκαλάκης, ο γνωστός ψυχίατρος είπε χαρακτηριστικά πως «την έδωσε στεγνά…».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

Πηγή: tovima.gr