Την εκτίμηση ότι η επίλυση της υπόθεσης δολοφονίας του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ, ίσως βρίσκεται σε κάποια λεπτομέρεια που δεν έχει υποπέσει ακόμη στην αντίληψη των Αρχών, εξέφρασε ο συνδικαλιστής αστυνομικός, Σταύρος Μπαλάσκας.

Ο ίδιος, είπε, πως πρέπει να δοθεί μεγάλη σημασία στις κάμερες των αεροδρομίων.

«Τα πληρωμένα συμβόλαια έτσι εκτελούνται: άφιξη-δολοφονία-αναχώρηση. Πρέπει να δώσουμε προσοχή στα αεροδρόμια. Η έρευνα για να βρούμε τους δράστες είναι 24ωρη».

Για το σκούτερ που επενέβαιναν οι δράστες και το οποίο ακόμα δεν εχει βρεθεί, τόνισε μιλώντας στο Open : «Υπάρχει περίπτωση το σκούτερ να έχει μεταφορτωθεί σε άλλο όχημα. Μπορεί και να το πέταξαν στη θάλασσα, χίλια πράγματα μπορεί να έχουν συμβεί». Και συνέχισε: «Θα ακούσουμε διεξοδικά όλους τους μάρτυρες. Η λύση της υπόθεσης ίσως να βρίσκεται σε μια λεπτομέρεια που δεν έχουμε προσέξει».

Τέλος, αναφορικά με τον Γιώργο Καραϊβάζ, είπε: «Ήταν ένας ιδιαίτερος αστυνομικός συντάκτης. Δεν μετρούσε τα λόγια του και την πένα του και αυτό φαίνεται να είχε πονέσει κάποιους. Γι’ αυτό και ψάχνουμε εξονυχιστικά όλα τα κείμενά του».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

Πηγή: tovima.gr