Με μια σαφή προειδοποίηση που παράλληλα αποτελεί ευθεία αποδοκιμασία του Γιώργου Παπανδρέου απάντησε η Φώφη Γεννηματά στη χθεσινή εκτός γραμμής παρέμβαση του πρώην πρωθυπουργού στη Βουλή η οποία ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων στις τάξεις των βουλευτών του Κινήματος Αλλαγής.

Με δήλωσή της η Φώφη Γεννηματά καταλόγισε στον κ. Παπανδρέου ότι υπονομεύει την αποφασισμένη από το συνέδριο αυτόνομη πορεία του κόμματος προσφέροντας υπηρεσία στη ΝΔ και τον ΣΥΡΙΖΑ.

Κατέστησε επίσης σαφές ότι οποίος βουλευτής, άρα και ο Γιώργος Παπανδρέου, βγει εκτός γραμμής αγνοώντας τις συλλογικές αποφάσεις που λαμβάνονται, θα θέσει αυτόν εκτός κόμματος.

Είναι άγνωστο το πώς θα αντιδράσει ο πρώην πρωθυπουργός στη σαφή αποδοκιμασία που του επεφύλαξε η Φώφη Γεννηματά. Το βέβαιο είναι ότι η μεταξύ τους σχέση μετά τα όσα συνέβησαν χθες στη Βουλή έχει τραυματιστεί βαριά με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την πορεία του Κινήματος Αλλαγής που για μια ακόμα φορά μπαίνει σε φάση περιδίνησης εξαιτίας, όπως λένε βουλευτές και στελέχη, της απροθυμίας του Γιώργου Παπανδρέου να αποδεχθεί το ρόλο του απλού στρατιώτη της παράταξης.

Πηγή: tovima.gr