Πραγματοποιήθηκε σήμερα Δευτέρα 11 Οκτωρβίου στο Γραφείο Προέδρου του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ), συνάντηση παραλαβής – παράδοσης, μεταξύ του προέδρου του Οργανισμού, Θεοκλή Ζαούτη και του απελθόντος προέδρου, Παναγιώτη Αρκουμανέα.

Κατά τη συνάντηση, που διήρκησε μιάμιση ώρα ο κ. Αρκουμανέας ενημέρωσε τον κ. Ζαούτη για όλα τα ζητήματα, τα οποία διαχειρίστηκε στη διάρκεια της θητείας του και αφορούν στο επιστημονικό έργο και τις δράσεις του Οργανισμού και πρόσθεσε ότι είναι στη διάθεση του νέου Προέδρου ανά πάσα στιγμή.

«Να συνεχίσουμε σε αυτή την κατεύθυνση»

Ο πρόεδρος του Οργανισμού ευχαρίστησε τον πρώην πρόεδρο για την ενημέρωση που του παρείχε, σημειώνοντας ότι η δουλειά που έγινε στον ΕΟΔΥ τα προηγούμενα δύο χρόνια, παρότι μέσα σε συνθήκες πρωτόγνωρες και δύσκολες, άλλαξε θετικά την προσέγγιση απέναντι στη Δημόσια Υγεία.

Ο κ. Ζαούτης επισήμανε ότι «έργο μας είναι τώρα να συνεχίσουμε αυτή τη σύγχρονη κατεύθυνση απαντώντας πιο άμεσα και αποτελεσματικά στις προκλήσεις, που όπως αποδεικνύουν στην πράξη, δεν είναι πάντα προβλέψιμες».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

Πηγή: tovima.gr