Μια σπουδαία αποκλειστικότητα εξασφάλισε η COSMOTE TV για τους συνδρομητές της, αφού θα προβάλει και τα τρία ολοκαίνουργια spin-offs της σειράς-φαινόμενο «The Walking Dead». Οι περιπέτειες των βασικών χαρακτήρων θα συνεχιστούν μέσα από τα «The Walking Dead: Dead City», «The Walking Dead: Daryl Dixon» και «The Walking Dead: Rick & Michonne», που αποτελούν το «The Walking Dead Universe». Η αρχή θα γίνει με το «The Walking Dead: Dead City», που θα κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 19/6 στις 22.00, 24 ώρες μετά την Αμερική.

«The Walking Dead:
Dead City»

Επειτα από αρκετά χρόνια η Μάγκι (Lauren Cohan) και ο Νίγκαν (Jeffrey Dean Morgan) καλούνται να συνεργαστούν, όσο αυτό είναι εφικτό με το βαρύ παρελθόν που τους ακολουθεί, για να πραγματοποιήσουν μια επικίνδυνη αποστολή. Αυτή είναι να σώσουν τον Χέρσελ, τον γιο της Μάγκι, από έναν μυστηριώδη απαγωγέα που ονομάζεται «The Croat». Η Μάγκι και ο Νίγκαν ταξιδεύουν σε ένα μετα-αποκαλυπτικό Μανχάταν που έχει αποκοπεί εδώ και καιρό από την ηπειρωτική χώρα. Πρεμιέρα τη Δευτέρα 19/6 στις 22.00.

«The Walking Dead:
Daryl Dixon»

Στη νέα σειρά, ο εξουθενωμένος Ντάριλ Ντίξον (Norman Reedus) βρίσκεται ξαφνικά σε μια ακτή στη Γαλλία, προσπαθώντας να καταλάβει το πώς και γιατί έφτασε εκεί. Αυτό που γνωρίζει, ωστόσο, είναι ότι ο κύριος στόχος του είναι να επιστρέψει στο σπίτι του. Αυτό το έργο αποδεικνύεται δύσκολο, καθώς θα κληθεί να αντιμετωπίσει τους ηγέτες ενός αυταρχικού κινήματος στο Παρίσι, αλλά και νέες παραλλαγές των ζόμπι. Στη διάρκεια του ταξιδιού του ο Ντάριλ θα ανακαλύψει ότι η ακλόνητη επιθυμία του να επιστρέψει στο σπίτι του περιπλέκεται με τις νέες συνδέσεις που δημιουργεί και με την ανανεωμένη αίσθηση ελπίδας που του προσφέρουν αυτές οι νέες σχέσεις. Πρεμιέρα τον Σεπτέμβριο του 2023 στην COSMOTE TV.

«The Walking Dead:
Rick & Michonne»

Η σειρά παρουσιάζει την επική ρομαντική ιστορία των δύο χαρακτήρων που άλλαξαν από τον αλλαγμένο κόσμο. Χωρισμένοι από την απόσταση. Από μια ασταμάτητη δύναμη. Από τα φαντάσματα του ποιοι ήταν. Ο Ρικ (Andrew Lincoln) και η Μισόν (Danai Gurira) ρίχνονται σε έναν νέο κόσμο χτισμένο σε έναν πόλεμο ενάντια των νεκρών… Και τελικά, έναν πόλεμο ενάντια των ζωντανών. Μπορούν να βρουν ο ένας τον άλλον αλλά και τους εαυτούς τους σε έναν τόπο και μια κατάσταση που δεν έχουν βιώσει ποτέ πριν; Είναι εχθροί; Εραστές; Θύματα; Νικητές; Χωρίς να είναι μαζί, είναι ζωντανοί – ή θα ανακαλύψουν ότι και οι ίδιοι είναι ζωντανοί νεκροί; Ηρθε, λοιπόν, η στιγμή οι ιστορίες τους να ολοκληρωθούν. Πρεμιέρα το 2024 στην COSMOTE TV.

Κάθε επεισόδιο, αμέσως μετά ή ταυτόχρονα με την προβολή του, θα είναι διαθέσιμο on demand μέσα από την κορυφαία streaming υπηρεσία της COSMOTE TV.

Πηγή: tovima.gr