Μπροστά σε ακόμα μια υπόθεση εξαφάνισης 10χρονου κοριτσιού βρίσκεται το πανελλήνιο, το οποίο παρακολουθεί σοκαρισμένο τις εξελίξεις.

Λίγες ώρες μετά την ευχάριστη είδηση της εύρεσης της 10χρονης Μαρκέλλας, δύο εικοσιτετράωρα από την εξαφάνισή της, μια νέα υπόθεση εξαφάνισης ενός 10χρονου κοριτσιού έρχεται να «ταράξει» την επικαιρότητα.

Δημοσκόπηση: Οι μισοί Έλληνες πιστεύουν ότι ο κοροναϊός… κατασκευάστηκε

Πρόκειται για την 10χρονη Ιωάννα, η οποία -σύμφωνα με την ανακοίνωση από το Χαμόγελο το Παιδιού- έχει χαθεί από το απόγευμα του Σαββάτου.

Σύμφωνα, λοιπόν, με τον πατέρα του παιδιού η Ιωάννα «βγήκε να πάει να πάρει ένα παγωτό από μία πλατεία κοντά στο σπίτι μας, στην περιοχή Μπόσκιζα, και χάθηκε».

Όπως αναφέρει ο πατέρας, το παιδί πήγε λίγο πιο μακριά στη λεωφόρο Καραμανλή στις Αχαρνές και χάθηκαν τα ίχνη του. Σε κακή ψυχολογική κατάσταση ο άνδρας είπε πως κανείς δεν έχει δει το παιδί από χθες, ενώ ο θείος του είπε πως «το παιδί άνοιξε την πόρτα και έφυγε», είπε χαρακτηριστικά στο Open.

Αμφότεροι απευθύνουν έκκληση σε όποιον έχει δει κάτι να επικοινωνήσει με τις αρχές.

Εξαφάνιση 10χρονης στις Αχαρνές

Πρόκειται για την 10χρονη Ιωάννα Καραχάλιου τα ίχνη της οποίας χάθηκαν το απόγευμα του Σαββάτου (13.06.2020) από τις Αχαρνές.

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε σήμερα, βραδινές ώρες, για την εξαφάνιση της ανήλικης και προχώρησε αμέσως στην ενεργοποίηση του μηχανισμού AMBER ALERT HELLAS. Η Καραχάλιου Ιωάννα έχει μαύρα μαλλιά, μαύρα μάτια, ύψος 1.50μ. και είναι αδύνατη. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε γκρι παντελόνι με ροζ αστεράκια και άσπρα παπούτσια.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.

Κίνημα πολιτών για τη διάσωση ιστορικών κτιρίων

Πηγή: tovima.gr