Ο Ολυμπιακός και ο Βαγγέλης Μαρινάκης δικαιώθηκαν απόλυτα από την Επιτροπή Δεοντολογίας, που τους αθώωσε για τις σκευωρίες και τα κατασκευάσματα που τους κατηγορούσαν.

Ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Γαβαλάς, με ανάρτησή του στο λογαριασμό του στο facebook, κατακεραύνωσε τους γνωστούς λασπολόγους, που τώρα περνούν την είδηση στα ψιλά.

Αυτούς που πέταγαν λάσπη τόσα χρόνια, με στόχο να καταστρέψουν τον Ολυμπιακό που έχτισε ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Νίκου Γαβαλά.

«Μπαίνοντας στην ουσία της υπόθεσης η Επιτροπή Δεοντολογίας αθώωσε σήμερα ομόφωνα τον Ολυμπιακό και τον κ. Βαγγέλη Μαρινάκη.

Για όσους «περνούν» σήμερα την είδηση στα ψιλά ενώ μέχρι πρότινος και επί σειρά ετών έγραφαν παχυλούς τίτλους με «τόνους λάσπης» χωρίς να έχει συμβεί το παραμικρό, η λάσπη τους επιστρέφει. Ο στόχος τους, δηλαδή η καταστροφή και κατάρρευση του Ολυμπιακού που έχτισε ο Βαγγέλης Μαρινάκης σε όλα τα επίπεδα, δεν επετεύχθη. Γιατί η αλήθεια λάμπει, όσο και αν κάποιοι προσπαθούν να την κρύψουν.

Η απόφαση της Επιτροπής Δεοντολογίας αποτελεί δικαίωση για τον Ολυμπιακό, τον κ. Βαγγέλη Μαρινάκη αλλά και για τα εκατομμύρια των φιλάθλων και υποστηριχτών της ομάδας.

Olympiacos FC»

Η ανάρτηση του Νίκου Γαβαλά στο Facebook:

Πηγή: tovima.gr