Με βαρύτατους χαρακτηρισμούς όπως «συμμορία» επιτέθηκε στο ΣΥΡΙΖΑ ο Άδωνις Γεωργιάδης χαρακτηρίζοντας την υπόθεση της Novartis ως τη μεγαλύτερη σκευωρία από ιδρύσεως του ελληνικού κράτους και για την οποία όπως είπε τη στήσανε ο κ. Παπαγγελόπουλος και ο ΣΥΡΙΖΑ.

Παράλληλα ο κ. Γεωργιάδης χαρακτήρισε τον πρώην αναπληρωτή υπουργό Δικαιοσύνης «ψεύτη» και «άθλιο».

Μάλιστα στο κλείσιμο της ομιλίας του σχολίασε την πρωινή παρέμβαση του Αλέξη Τσίπρα λέγοντας πως «οι υπεύθυνοι για τη σκευωρία της Novartis θα πάνε φυλακή» προκειμένου όπως είπε να γνωρίζει κάθε επόμενος που θα πάρει την εξουσία πως αν στήσει σκευωρία για τον πολιτικό του αντίπαλο θα πάει ο ίδιος φυλακή.

«Έτσι προστατεύεται η δημοκρατία, αυτό που κάνουμε εμείς είναι προστασία της δημοκρατίας από μια οργανωμένη συμμορία» ανέφερε χαρακτηριστικά ο υπουργός Ανάπτυξης κ. Γεωργιάδης, λέγοντας ωστόσο απευθυνόμενος προς τα έδρανα του ΣΥΡΙΖΑ «σκευωροί ήσαστε, ικανοί δεν είσαστε».

«Επί τρία χρόνια είμαι εγκλωβισμένος σε μια προκαταρκτική έρευνα χωρίς καν να μου αποδίδει η εισαγγελία την ιδιότητα του υπόπτου» ανέφερε ο κ. Γεωργιάδης χαρακτηρίζοντας εκ νέου ως ψεύτες, υποκριτές και φαρισαίους τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή την εξεταστική για την υγεία όπου όπως είπε δεν ασχολήθηκε με την φαρμακευτική δαπάνη.

Ενώ χαρακτήρισε γελοίους τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ καθώς όπως είπε τις «κασέτες» τις νομιμοποίησε ο Παπαγγελόπουλος ως υπουργός και τις χρησιμοποίησε ο ΣΥΡΙΖΑ σε βάρος του ίδιου του κ. Γεωργιάδη στην εξεταστική για την υγεία. «Τώρα σας πειράζουν οι κασέτες; Λίγο αργά δεν το θυμηθήκατε;» είπε ο κ. Γεωργιάδης.

Απαντώντας στο εξώδικο της Όλγας Γεροβασίλη, ο κ. Γεωργιάδης πέρασε στην αντεπίθεση λέγοντας πως στην περίπτωση του ίδιου όταν ψηφιζόταν η παραπομπή του στην προανακριτική δεν του αναγνωρίστηκε το δικαίωμα της αμφιβολίας και της αθωότητας.

Μάλιστα ο κ. Γεωργιάδης διάβασε δηλώσεις των Μανώλη Γλέζου, των Νίκου και Ζωής Κωνσταντοπούλου, του Αλέκου Αλαβάνου, του Περικλή Κοροβέση και του Παναγιώτη Λαφαζάνη, άκρως απαξιωτικές για το ΣΥΡΙΖΑ και τόνισε πως  «η κα Γεροβασίλη αν θέλει να κάνει μηνύσεις ας κάνει μερικές μηνύσεις στους πρώην συντρόφους σας που εγώ δεν έχω τολμήσει να πω ούτε το ένα δέκατο από όσα σας έχουν σούρει ως τη χειρότερη συμμορία που πέρασε ποτέ από τη σύσταση του ελληνικού κράτους».

Τώρα αποκαλύφθηκε η σκευωρία και ήρθε η ώρα της τιμωρίας, ανέφερε.

Πηγή: tovima.gr