Το όνειρο της από μικρό παιδί ήταν να γίνει μοντέλο. Το ξανθό κορίτσι από την Πολωνία, η Αναστάζια, που ήρθε στη χώρα μας για να δουλέψει ως εποχιακή σε ξενοδοχειακή μονάδα της Κω βρέθηκε στραγγαλισμένη μέσα στα ξερόχορτα.

Η 27χρονη Αναστάζια Πατρίτσια Ρουμπίνσκι, όπως ήταν το πλήρες όνομα της, καταγόταν από το Βρότσλαβ της Πολωνίας και είχε αποφοιτήσει από μία σχολή κομμωτικής.

«Τα όνειρα της αδελφής μου, ήταν να ταξιδεύει, να γίνει μοντέλο. Ήθελε να πάρει τη ζωή στα χέρια της και να τη χαρεί, επειδή ήταν νέα», δήλωσε ο αδελφός της στο MEGA.

Εδώ κι έναν μήνα είχε μετακομίσει στην Κω, εκεί όπου εργαζόταν σε ένα ξενοδοχείο στην περιοχή Μαρμάρι. Όλοι μιλούσαν για ένα κορίτσι καλοσυνάτο και καλοπροαίρετο αλλά και ιδιαίτερα ευκολόπιστο όπως λένε οι στενοί συγγενείς της.

«Ήταν πάρα πολύ φιλική, ίσως υπερβολικά φιλική, γιατί ταξίδευε σε πολλά μέρη. Γνώριζε συνεχώς άτομα πολλών εθνικοτήτων και δεν ένιωθε απειλή».

Ο ίδιος θέλει να τιμωρηθούν όσο πιο αυστηρά γίνεται. Και όπως αναφέρει ελπίζω η περίπτωση της αδελφής μου να είναι προειδοποίηση για άλλες κοπέλες, άνδρες και γενικά για όλους. Ελπίζω ότι ο θάνατος της αδελφής μου, δεν θα πάει άδικα».

Έχει εμπιστοσύνη στις ελληνικές Αρχές και την ελληνική δικαιοσύνη αν και –όπως λέει- η μεγαλύτερη του επιθυμία είναι να βρεθεί για λίγο στο ίδιο κελί με τον δολοφόνο της αδελφής του.

«Η πιο μεγάλη μου επιθυμία θα ήταν να ήμουν στο ίδιο κελί και ο δολοφόνος να βρεθεί σε τέτοια κατάσταση όπως βρέθηκε η αδελφή μου».

Στην αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε στο LIVE NEWS, ο Αντριάν ξεκαθαρίζει πως τόσο ο ίδιος όσο και οι γονείς του βάζουν το χέρι τους στη φωτιά πως ο 28χρονος σύντροφος της Αναστάζια δεν εμπλέκεται στην δολοφονία της.

«Κόβω το χέρι μου. Είμαι σίγουρος 100%. Όχι, δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση. Αν αντιλαμβανόταν κάτι τέτοιο ο Μιχάλ, και πέντε άτομα να ήταν, θα πάλευε με τα ίδια του τα χέρια και τους πέντε».

Για τον βασικό ύποπτο της υπόθεσης αντιθέτως, τον 32χρονο συλληφθέντα από το Μπαγκλαντές είπε ότι:

Μου φαίνεται ότι αυτός το έκανε, γιατί δεν πιστεύω πως ένας άνδρας που την πήρε με το μηχανάκι, δεν έχει εμπλοκή.

«Η σελίδα της στο site είναι αληθινή»

Ο αδελφός της 27χρονης, μιλά για το όνειρο της Αναστασίας να γίνει μοντέλο. Και ξεκαθαρίζει τα πάντα για το πολωνικό site όπου η νεαρή παρουσιάζεται ως συνοδός. Ήταν –όπως λέει- το εργαλείο για να κλείνει δουλειές για προώθηση προϊόντων και εκδηλώσεων.

«Η αδελφή μου ήταν στο site hostess, ήθελε να εργάζεται σε κάποιες εκδηλώσεις και να εξελίσσεται σε αυτό».

Αν και το όνειρο της ζωής της ήταν να γίνει μοντέλο, η Αναστάζια ήταν ιδιαίτερα εργατική και δεν δίσταζε να κάνει χειρωνακτικές δουλειές και αγροτικές εργασίες για να βγάλει τα προς το ζην.

Το κάψιμο στο χέρι που την είχε επηρεάσει

Στην τελευταία της δουλειά ως εποχιακή στην Κω είχε ένα ατύχημα.

Το έγκαυμα στο χέρι, όπως λέει ο αδελφός της, την είχε επηρεάσει πολύ ψυχολογικά.

«Σίγουρα ήταν πολύ στεναχωρημένη, γιατί είναι κοπέλα που έδινε σημασία στην εμφάνιση της».

Μάλιστα όπως υποστήριξε ο πατέρας της, η 27χρονη το τελευταίο διάστημα είχε πέσει τόσο ψυχολογικά που οδηγήθηκε ακόμη και στην αναζήτηση ναρκωτικών ουσιών στο νησί της Κω.

«Εγώ δεν είδα με τα μάτια μου να κάνει χρήση. Αλλά όταν ήταν στην Ολλανδία, όπου επιτρέπεται το χασίς, δεν μπορώ να το πω με σιγουριά».

Ο αδελφός της εξηγεί πως η 27χρονη Αναστάζια ήταν πολυταξιδεμένη και ιδιαίτερη φιλική με τον κόσμο. Ήταν τόσο καλοπροαίρετη μάλιστα που ίσως κάποιοι να το εκμεταλλεύτηκαν θα συμπληρώσει.

«Ήταν πάρα πολύ φιλική, ίσως υπερβολικά φιλική, γιατί ταξίδευε σε πολλά μέρη. Γνώριζε συνεχώς άτομα πολλών εθνικοτήτων και δεν ένιωθε απειλή».

Πηγή: tovima.gr