Πρωταγωνιστής σε μία απίστευτη ιστορία μπορεί να μετατραπεί ο Λούκας Βιγιαφάνιες. Ο Αργεντινός μπορεί να πάρει μεταγραφή στην ομάδα από την οποία «γεννήθηκε» η Μορέλια Μονάρκας και να μην αναγκαστεί να μετακομίσει. Μπερδευτήκατε; Ας τα πάρουμε από την αρχή…

Η Μονάρκας στην οποία άνηκε ο Λούκας Βιγιαφάνιες, άλλαξε ιδιοκτησία και μετακόμισε από την πόλη Μορέλια στην επαρχία Σιναλόα, μετονομαζόμενη σε Μαζατλάν. Το ποδοσφαιρικό κενό της έσπευσε να καλύψει μία άλλη μεξικανική ομάδα: η Ατλέτικο Ζακατεπέκ.

Η Ατλέτικο Ζακατεπέκ χρωστούσε πολλά χρήματα και για να αποφύγει να πληρώσει, έκανε ότι και η Μονάρκας… Αλλάζει, έδρα, όνομα και χρώματα! Πρακτικά, θα πάρει την ποδοσφαιρική θέση στην πόλη της Μορέλια και θα φέρει την ονομασία Ατλέτικο.

Το ενδιαφέρον δεν σταματά εδώ. Η Ατλέτικο Μορέλια υπήρχε μέχρι το 1999, όταν και κατέστη ανενεργή, προκειμένου να ιδρυθεί η Μορέλια Μονάρκας! Όσο για το ΑΦΜ και τα σύμβολα της, τα κατείχε ο όμιλος Salinas Grupo, ο ιδιοκτήτης της Μονάρκας, ο οποίος τα πούλησε στους μετόχους της Ατλέτικο Ζακατεπέκ.

Αυτή η διαδικασία της μετακόμισης επηρέασε και την Ατλέτικο, η οποία ψάχνει παίκτες για να γεμίσει το ρόστερ της. Σύμφωνα με πληροφορίες από το Μεξικό, έχει προσεγγίσει και τον Λούκας Βιγιαφάνιες, στον οποίο προσφέρει το δέλεαρ της παραμονής στην ίδια πόλη.

Πάντως, ο Αργεντινός φέρεται να προτιμά τον Παναθηναϊκό και πιέζει για την αποδέσμευση του, ώστε να ταξιδέψει στην Αθήνα και να υπογράψει. Όμως, όσο το ζήτημα εκκρεμεί, όλα τα σενάρια συγκεντρώνουν πιθανότητες.

Πηγή: tovima.gr