Από τα δύο μέτρα και μάλιστα πισώπλατα σκότωσε τον 52χρονο πατέρα τεσσάρων παιδιών στην Ηλεία ο 82χρονος συγχωριανός του και αιτία ήταν… τα παραστρατημένα γίδια.

«Παλιά τον είχε βγάλει κλέφτη, τον είχε συκοφαντήσει τον αδερφό μου. Τον εκτέλεσε από τα δύο μέτρα, σχεδόν εξ επαφής… Μετά στράφηκε σε εμένα, αλλά δεν πρόλαβε και πήρα την καραμπίνα» είπε ο αδερφός του θύματος. «Την καραμπίνα την είχε μονίμως, εδώ και τρία χρόνια, από τον κορονοϊό. Μονίμως οπλοφορεί και έριχνε συνέχεια, είχα πει ότι είναι δημόσιος κίνδυνος, αλλά δεν ενδιαφέρθηκε κανένας» συμπλήρωσε.

Ο ηλικιωμένος φαίνεται ότι βρήκε φθηνή δικαιολογία για να αναγκάσει το θύμα να έρθει στο χωράφι του, εκεί που νωρίτερα είχε περάσει το κοπάδι με τα γίδια της οικογένειας του θύματος. Όπως λέει ο αδερφός του ο ίδιος βρισκόταν εκεί νωρίτερα, όταν πέρασαν από εκεί τα γίδια και ο 82χρονος, τα έβαλε με τον 52χρονο, τον οποίο και φέρεται να τον έβρισε.

«Άμα είναι να με σκοτώσεις, σκότωσε με»

Μετά από λίγο η διαμάχη συνεχίστηκε στο χωράφι με τα δύο αδέρφια να είναι αντιμέτωπα με τον δράστη. «Ποια ζημιά σου έκαναν τα γίδια; Να στην πληρώσω» φέρεται να είπε το θύμα. «Έχεις πει πολλά για μένα, με έχεις πει κλέφτη, μου έχεις κάνει πολλά. Τι να σου πω. Άμα είναι να με σκοτώσεις, σκότωσε με» φέρεται να είναι τα τελευταία λόγια του θύματος, σύμφωνα με το ilialive.com.

Γύρισε την πλάτη του να φύγει και τότε ο 82χρονος τον πυροβόλησε εν ψυχρώ δύο φορές. Τα σκάγια τον πέτυχαν στη μέση και στη δεξιά πλευρά, σωριάστηκε στο έδαφος και ξεψύχησε. Στη συνέχεια προσπάθησε να πετύχει και τον αδερφό του θύματος με το όπλο, αλλά δεν τα κατάφερε, καθώς ο εκείνος κατάφερε να τον αφοπλίσει.

Ο ηλικιωμένος κινήθηκε προς το σπίτι του και λίγη ώρα αργότερα συνελήφθη.

Πηγή: tovima.gr