Νέα στοιχεία για την υπόθεση του ομαδικού βιασμού ενός 15χρονου αγοριού από συμμαθητές του στο Ίλιον έρχονται στη δημοσιότητα.

Ιλιον: Νέα τροπή κατόπιν σημαντικής μαρτυρίας – ο ρόλος των κοριτσιών

Όπως ανέφερε η ιδιοκτήτρια του σπιτιού που είχαν κάνει «στέκι» τους οι ανήλικοι, δεν έχει καμία συγγενική σχέση με κάποιο από τα άτομα που κατηγορούνται.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το σπίτι ήταν ιδιοκτησίας της γιαγιάς ενός από τους κατηγορούμενους και γι’ αυτό είχε αναφερθεί ότι είχαν κλειδιά για τη συγκεκριμένη οικία.

Ωστόσο, η ιδιοκτήτρια του σπιτιού, μιλώντας στο Star, διέψευσε κατηγορηματικά ότι ισχύει κάτι τέτοιο.

«Είμαι ιδιοκτήτρια του σπιτιού στο Ίλιον. Δεν έχω καμία σχέση με κανένα από τα παιδιά που εμπλέκονται στην υπόθεση. Είναι λάθος αυτό που ακούγεται ότι το σπίτι ανήκει στη γιαγιά ενός από τα παιδιά που κατηγορούνται. Δεν έχω καμία σχέση, ούτε καμία επαφή, ούτε καμία συγγενική σχέση με κανένα από τα παιδιά που κατηγορούνται» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, σημείωσε ότι δεν είχε ενημερωθεί ότι το σπίτι που γίνονταν όλες αυτές οι ντροπιαστικές πράξεις ήταν το δικό της. «Εγώ δεν ήξερα καν ότι το σπίτι αυτό που εμπλέκεται στην υπόθεση είναι το δικό μου» συμπλήρωσε.

«Το έμαθα από το δήμο»

Όπως είπε, ενημερώθηκε για το συγκεκριμένο ζήτημα από το δήμο, όταν επικοινώνησαν μαζί της για να καθαρίσουν το χώρο.

«Το έμαθα από τον δήμο, όταν από τον δήμο επικοινώνησαν μαζί μου και μου το είπαν, προκειμένου να συνεννοηθούμε για να καθαριστεί ο χώρος. Εγώ το είχα ακούσει στις ειδήσεις και δεν κατάλαβα ότι πρόκειται για το δικό μου σπίτι» πρόσθεσε.

«Ο χώρος ήταν σφραγισμένος»

Επίσης η ιδιοκτήτρια του συγκεκριμένου σπιτιού επανέλαβε ότι ο χώρος δεν ήταν προσβάσιμος. «Ήταν κλειδωμένος. Ήταν σφραγισμένος ο χώρος» είπε η ιδιοκτήτρια του σπιτιού, υπογραμμίζοντας ότι δεν μπορεί η ίδια να γνωρίζει πότε τα συγκεκριμένα παιδιά άρχισαν να μπαίνουν στην ιδιοκτησία της.

«Δεν ξέρω από πότε μπαίνουν αυτά τα παιδιά μέσα στο σπίτι. Ειλικρινά δεν ξέρω, δεν με ενημέρωσε και κανένας από τη γειτονιά ότι έμπαιναν παιδιά μέσα στο δικό μου σπίτι. Δεν ξέρω από πού βρήκαν κλειδιά αυτά τα παιδιά ή αν έχουν σπάσει την κλειδαριά. Σας επαναλαμβάνω δεν έχω καμία σχέση με κανέναν από αυτούς» κατέληξε η ιδιοκτήτρια του σπιτιού.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

Πηγή: tovima.gr