«Πυτζάμα – πάρτι» με τις αθλήτριές του στο χώρο του γυμανστηρίου φέρεται πως διοργάνωνε μέσω των κοινωνικών δικτύων ο 44χρονος προπονητής τάε κβο ντο που κατηγορείται για τον βιασμό ανηλίκων αθλητριών του.

Μετά τις καταγγελίες εις βάρος του από τις ενήλικες σήμερα κοπέλες, τη σύλληψή και την ποινική του δίωξη, οι μαρτυρίες για το άτομό του πληθαίνουν.

Ο κατηγορούμενος την Παρασκευή θα προσαχθεί στον ανακριτή για  να απολογηθεί για τα κακουργήματα που τον βαραίνουν ενώ συνεχίζεται η αστυνομική προανάκριση σε βάρος του. Το ενδιαφέρον των διωκτικών Αρχών συγκεντρώνουν τα κινητά του τηλέφωνα, τα λάπτοπ και τα τάμπλετ που κατασχέθηκαν προκειμένου να διερευνηθεί αν ο 44χρονος κατηγορούμενος βιντεοσκοπούσε τα εγκλήματά του σε βάρος των ανήλικων αθλητριών του.

ΙΟ κατηγορούμενος είναι προπονητής Τάε Κβο Ντο σε σχολή στην Ηλιούπολη, 44 ετών, πατέρας ενός 7χρονου αγοριού, υπεράνω πάσης υποψίας, κατηγορείται για βιασμούς κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση τουλάχιστον πέντε ανήλικων αθλητριών του.

Ύστερα από πολύμηνη έρευνα οι αστυνομικοί του τμήματος Ανηλίκων, του πέρασαν χθες χειροπέδες.

Ο 44χρονος προπονητής κατηγορείται ότι από το 2009 μέχρι το 2020 βίασε τουλάχιστον πέντε ανήλικες αθλήτριές του, ηλικίας από 12 έως 16 ετών, μέσα σε γυμναστήριο που διατηρούσε στην Ηλιούπολη αλλά και στο σπίτι του.

Ενήλικες πλέον, τα θύματα, κατήγγειλαν όσα βίωσαν στην εισαγγελία και έτσι άρχισε να ξετυλίγεται το κουβάρι της φρίκης.

Το ένταλμα σύλληψης

Η σύλληψη του προπονητή έγινε χθες και σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι, στο γυμναστήριο της Ηλιούπολης και στο αυτοκίνητό του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τρία κινητά τηλέφωνα, δύο τάμπλετ, τρία λάπτοπ και ένας σκληρός δίσκος με κάρτα μνήμης.

Ο προπονητής του Τάε Κβο Ντο συνελήφθη μετά από ένταλμα που εκδόθηκε εις βάρος του, καθώς οι κοπέλες που κατέθεσαν μήνυση εναντίον του σημείωσαν ότι ο 44χρονος συνεχίζει τις πράξεις του ακόμη και σήμερα, με θύμα ένα 15χρονο παιδί.

Οι πέντε κοπέλες που φέρονται ως θύματα του προπονητή έχουν ενηλικιωθεί και έχουν ήδη δώσει καταθέσεις, που σύμφωνα με την αστυνομία άρχισαν να ξετυλίγουν το κουβάρι των ανατριχιαστικών γεγονότων.

Οι κοπέλες, μάλιστα αποκάλυψαν ότι έχουν στοιχεία ότι ο 44χρονος συνεχίζει την αρρωστημένη του δράση μέχρι και σήμερα και κακοποιεί σεξουαλικά ένα 15χρονο κορίτσι.

Πηγή: tovima.gr