Ο Βλάνταν Ίβιτς είναι ο εκλεκτός των ανθρώπων της Γουότφορντ για την άκρη του πάγκου ενόψει της νέας χρονιάς. Ο αγγλικός σύλλογος ήταν μία από τις τρεις ομάδες που υποβιβάστηκαν, ωστόσο ο στόχος είναι η άμεση επιστροφή στην μεγάλη κατηγορία.

Αυτό επιβεβαίωσε, μέσα από δηλώσεις του, ο νέος προπονητής της αγγλικής ομάδας. Συγκεκριμένα, ο 43χρονος κόουτς παραδέχθηκε ότι δεν θα είναι εύκολη χρονιά, όμως ο στόχος είναι ένας και δεν είναι άλλος από την άνοδο της ομάδας στην Premier League.

Αναλυτικά είπε: «Ο στόχος μας είναι να επιστρέψουμε στην Premier League. Αυτός είναι ο στόχος. Όλοι χρειάζεται να εργαστούμε για να το πετύχουμε. Δεν θα είναι εύκολο. Αυτό το γνωρίζουμε. Θα δώσουμε, όμως, το μέγιστο δυνατό για τους οπαδούς μας.

Δεν έχω κάποιο πρόβλημα με αυτού του είδους την πίεση. Μπορώ να τη διαχειριστώ. Δεν είναι εύκολο να επιστρέψουμε αμέσως, υπάρχουν πολλά που πρέπει να γίνουν. Πρέπει να αλλάξει η νοοτροπία και να κάνουμε διαφορετικά τα πράγματα.

Το Championship είναι ένα πολύ απαιτητικό πρωτάθλημα και είναι μεγάλη χρονιά με πολλά παιχνίδια. Χρειάζεται να έχουμε μεγάλο ρόστερ για να ανταπεξέλθουμε. Χρειάζεται πειθαρχία.

Πειθαρχία πως θα παραμείνουμε συγκεντρωμένοι στο πώς θα έχουμε ένα σύστημα που θα είναι όλη η Γουότφορντ. ‘Εχουμε ευθύνη όλοι για να κάνουμε σωστά τη δουλειά μας. Κάθε μέρα, θα δουλεύουμε μαζί, θα μιλάμε και θα προσπαθούμε. Πρώτος και άμεσος στόχος είναι να κερδίσουμε αυτή την ενότητα».

Πηγή: tovima.gr