Η καραντίνα ήταν μια δυσάρεστη διαδικασία για την πλειοψηφία του πληθυσμού. Ειδικά αν έπρεπε να την περάσεις μέσα στην πόλη. Πώς θα ήταν όμως να περνούσες την καραντίνα σου μέσα στην απόλυτη πολυτέλεια;

Το Magee Homestead στο Γουαϊόμινγκ προσφέρει την «απόλυτη» κοινωνική αποστασιοποίηση όπως δυστυχώς όχι για όλους, καθώς θα πρέπει κάποιος να χώσει βαθιά το χέρι στην τσέπη αν το επιλέξει, πληρώνοντας 25.000 δολάρια… ημερησίως.

Γιατί ο Τσίπρας δεν μπορεί να αμφισβητήσει τώρα την ηγεμονία Μητσοτάκη

Και με τους περισσότερους να επιλέγουν επταήμερη διαμονή, το κόστος φτάνει συνήθως τουλάχιστον στα 175.000 δολάρια. Φυσικά οι παροχές για τους επισκέπτες είναι πολλές και ποικίλες- πολυτελή δωμάτια, γεύματα και αμέτρητες δραστηριότητες, αν και υπηρεσίες όπως θεραπείες σπα συνοδεύονται από έξτρα κόστος.

Το Magee, μέλος του ομίλου ξενοδοχείων Relais & Chateaux, εκτείνεται σε περίπου 120.000 στρέμματα λιβαδιών, βουνών και ποταμιών για να κάνουν ελεύθερα τις βόλτες τους οι επισκέπτες.

Τα οικήματα διαθέτουν έκαστο, εκτός από ένα κεντρικό τεράστιο τζάκι, επίσης τρεις κρεβατοκάμαρες, μεγάλη κουζίνα και μοναδική θέα στο φυσικό τοπίο, ενώ οι δραστηριότητες περιλαμβάνουν από ιππασία μέχρι paintball σε ιδιωτικό λιβάδι.

Στη συνέχεια οι επισκέπτες μπορούν να χαλαρώσουν είτε στην εξωτερική είτε στην εσωτερική πισίνα, που προσφέρουν επίσης υπηρεσίες σπα με όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας από τον κοροναϊό. Οι υπεύθυνοι του Magee σχεδίαζαν να το κρατήσουν κλειστό ολόκληρο το 2020 λόγω της πανδημίας, αλλά όπως εξηγεί η διεύθυνση, πολλοί ήταν εκείνοι που εκδήλωσαν ενδιαφέρον να ενοικιάσουν.

«Οι οικογένειες θέλουν κάπως να ξεφύγουν, να ταξιδέψουν, να ονειρευτούν και να δουν ξανά συγγενείς, αν δεν πέρασαν μαζί τους την καραντίνα. Οπότε αναθεωρήσαμε».

Μέσα σε λίγες εβδομάδες μετά την ανακοίνωση διαθεσιμότητας, το Magee έκλεισε τέσσερα γκρουπ -εκ των οποίων ένα θα παραμείνει για δυο ολόκληρες εβδομάδες.

Ο Σωτήρης Τσιόδρας για τα φαινόμενα χαλάρωσης

Πηγή: tovima.gr