Τον τρόμο έζησε μία γυναίκα μέσα στο διαμέρισμά της στα Κάτω Πατήσια. Ήταν περίπου στις δώδεκα και μισή το μεσημέρι όταν η γυναίκα άγνωστοι της χτύπησαν την κάτω πόρτα και δεν άνοιξε καθώς δεν περίμενε κάποιον.

Στην συνέχεια χτύπησαν το κουδούνι, εκείνη εξακολούθησε να μην ανοίγει. Οι διαρήκτες τότε, προφανώς θεωρώντας ότι στο σπίτι δε βρίσκεται κανείς, παραβίασαν την κάτω πόρτα και ανέβηκαν στον τρίτο όροφο όπου βρίσκεται το διαμέρισμα της γυναίκας.

Αμέως μετά εκείνη άκουσε θορύβους που δήλωναν ότι οι άγνωστοι που της χτυπούσαν νωρίτερα το κουδούνι, προσπαθούσαν τώρα να διαρρήξουν την πόρτα του σπιτιού της. Κατόπιν αυτού άρχισε να φωνάζει και να καλεί σε βοήθεια. Το αποτέλεσμα ήταν οι ληστές να τραπούν σε φυγή.

«Άρχισα να φωνάζω «Αστυνομία, θα φωνάξω την Αστυνομία»»

Η κυρία Μαρία μίλησε στην «Κοινωνία Ώρα MEGA» και περιέγραψε τα όσα έζησε.

«Ήταν μέρα μεσημέρι στις δώδεκα παρά πέντε και χτυπούσαν πάρα πολύ έντονα το πάνω κουδούνι, έτυχε να είμαι ολομόναχη στο σπίτι και έκανα πλήρη ησυχία, δεν άνοιξα. Από το ματάκι της πόρτας δεν μπορούσα να καταλάβω πολλά πράγματα.

Όταν είδαν ότι δεν ανοίγω, άκουσα το θόρυβο από το κατσαβίδι και να βροντάνε την πόρτα και να προσπαθούν να την παραβιάσουν. Εκεί άρχισα να φωνάζω «Αστυνομία, θα φωνάξω την Αστυνομία» κι έφυγαν τρέχοντας.

»Πήρα τηλέφωνο τον αδερφό μου για να ηρεμήσω κι αμέσως μετά πήρα την Αστυνομία που ήρθε στα πέντε λεπτά».

Πηγή: tovima.gr