Μπορεί μέσα από τους ελέγχους σε τραπεζικούς λογαριασμούς και τραπεζικές θυρίδες τα στελέχη της Οικονομικής Αστυνομίας να έχουν εντοπίσει εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ, ωστόσο εικάζεται ότι δεν έχουν βρεθεί όλα τα μετρητά που είχαν καταφέρει να συγκεντρώσουν ο πατέρας Αντώνιος και η πρεσβυτέρα.

Έτσι, στο πλαίσιο των εντατικών ελέγχων και στα πρόσωπα του περιβάλλοντός τους, θα εξεταστεί και μια τραπεζική θυρίδα που ανήκει σε στενό συγγενικό πρόσωπο του ιδρυτή της Μη Κερδοσκοπικής Οργάνωσης.

Συγκεκριμένα, όπως αποκάλυψε το Tlive, στο νησί της Χίου -από όπου είναι η καταγωγή του ζεύγους- έχει εντοπιστεί θυρίδα σε τραπεζικό κατάστημα της Εθνικής Τράπεζας Ελλάδος, η οποία ανήκει στην ηλικιωμένη μητέρα του πατέρα Αντωνίου.

Η συγκεκριμένη θυρίδα έχει σφραγιστεί και η τράπεζα έχει ειδοποιήσει τις Αρχές. Έτσι κανείς δεν μπορεί να πάει να αφαιρέσει κάτι από το εσωτερικό της.

Τις επόμενες ημέρες, πιθανότερο την Τετάρτη, αναμένεται να βρεθεί στο νησί κλιμάκιο της Οικονομικής Αστυνομίας, προκειμένου να ανοιχθεί η συγκεκριμένη θυρίδα και το περιεχόμενό της να αποδοθεί απευθείας στις Αρχές.

Υπενθυμίζεται ότι σε τραπεζικό λογαριασμό που διατηρούσε η μητέρα του ιερέα και ιδρυτή της Κιβωτού του Κόσμου, η οποία είναι συνταξιούχος, εντοπίστηκαν 50.000 ευρώ. Ωστόσο, δεν έχει διαπιστωθεί αν υπάρχει κάποια εμπλοκή των χρημάτων με την υπόθεση της ΜΚΟ.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

Πηγή: tovima.gr