Συγκλονιστικές οι εξελίξεις στην υπόθεση δολοφονίας της 27χρονης Πολωνής στην Κω.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ οι αστυνομικές αρχές έχουν στην κατοχή τους και μελετούν βίντεο το οποίο δείχνουν τον 32χρονο προφυλακισθέντα από το Μπαγκλαντές και το 27χρονο θύμα να βγαίνουν από το σπίτι, λίγο πριν το έγκλημα.

Την πτυχή αυτή στο παζλ της δολοφονίας της 27χρονης κοπέλας είχε δώσει με την κατάθεσή του στις Αστυνομικές Αρχές ο συγκάτοικος του κατηγορουμένου ο οποίος είχε περιγράψει ότι κατηγορούμενος και θύμα έφυγαν από το σπίτι και η δολοφονία δεν έγινε εντός του σπιτιού αλλά σε εξωτερικό σημείο το οποίο πιθανά και να ταυτίζεται με αυτό στο οποίο βρέθηκε η σορός της άτυχης νέας γυναίκας.

Η εθελόντρια που εντόπισε τη νεκρή Αναστάζια

«Mε δύο κινήσεις σήκωσα όσο πιο πολλά στάχια μπορούσα και δυστυχώς βρήκαμε την άτυχη κοπέλα. Προσωπικά εγώ θεωρώ ότι κανένα πλάσμα πάνω στον πλανήτη δεν αξίζει τέτοια μεταχείριση. Τα συναισθήματα ποικίλουν σε αυτή την κατάσταση. Δεν είναι η δουλειά μας ξέρετε, όπως ένα Aνθρωποκτονιών που ως επί το πλείστον, αντιμετωπίζει τέτοιες καταστάσεις» είπε η εθελόντρια στην ΕΡΤ.

Τι υποστήριξε ο 32χρονος

Ο 32χρονος Μπαγκλαντεσιανός αρνήθηκε την κατηγορία που του αποδίδεται, ενώ φέρεται να άλλαξε και την προανακριτική του κατάθεση, ότι δηλαδή είχε ερωτική επαφή με την άτυχη Πολωνή αλλά με τη θέλησή της.

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας με σύμφωνη γνώμη και του αρμόδιου εισαγγελέα, ο 32χρονος από το Μπαγκλαντές κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος και έτσι θα οδηγηθεί στη φυλακή.

«Λέει ανοησίες ο κατηγορούμενος»

Ο πατέρας της 27χρονης Αναστάζια, μέσα από την εκπομπή Live News στο Mega υποστήριξε πως όσα λέει ο 32χρονος δεν έχουν καμία βάση.

«Είναι πάρα πολύ δύσκολο και αυτό που έγινε δεν μπορούμε να το αλλάξουμε. Αποκλείεται να ισχύουν αυτά που είπε ο κατηγορούμενος. Η Αναστάζια δεν έφτασε ποτέ στο σημείο συνάντησης. Το αγόρι της κόρης μου αμέσως πήγε στο αστυνομικό τμήμα και δήλωσε την εξαφάνιση. Την πρώτη φορά το δήλωσε τηλεφωνικώς και του είπαν ότι πρέπει να πάει το πρωί να το δηλώσει στο αστυνομικό τμήμα της Κω. Στην αστυνομία έγραψαν τα στοιχεία, ακολούθησαν το πρωτόκολλο αλλά δεν έκαναν τίποτα άλλο εκτός από αυτό. Την επόμενη ημέρα, τον φωνάξανε και άρχισαν να ελέγχουν τις κάμερες. Μετά από αυτό έπιασαν τον Μπαγκλαντεσιανό», ανέφερε.

Επιπλέον, πρόσθεσε πως: «Ανοησίες είναι αυτά που λέει ο κατηγορούμενος, είχαν δώσει ραντεβού με τον Μιχάλ σε ένα μπαρ και η κόρη μου δεν έφτασε ποτέ εκεί. Η κόρη μου έστειλε λίγα λεπτά πριν μήνυμα στο αγόρι της ότι θα είναι στο σημείο συνάντησης. Μετά η κόρη μου έστειλε στο αγόρι της screenshot με το σημείο που θα βρίσκεται. Ο Μίχαλ πήγε σε εκείνο το σημείο, το οποίο απομονωμένο. Και μετά από λίγο έστειλε πάλι νέο screenshot από ένα σημείο που βρίσκεται 5 χιλιόμετρα μακριά από το πρώτο σημείο. Μέχρι τις 22.00 το βράδυ ήταν στην δουλειά του ο Μίχαλ, σαν σερβιτόρος και δώσανε ραντεβού στις 22.30 στο μπαρ. Η κόρη μου αυτή την ημέρα δεν εργαζόταν. Το αγόρι της ήταν συνέχεια με την αστυνομία, πώς θα μπορούσε να μεταφέρει την σορό της. Με τίποτα ο Μίχαλ δεν θα μπορούσε να της κάνει κακό. Σίγουρα δεν συμμετείχε σε αυτό».

Πηγή: tovima.gr