Ραγίζει καρδιές η μητέρα της Αναστάζια, που δεν μπορεί να αποδεχτεί ότι η κόρη της δολοφονήθηκε με τόσο βάναυσο τρόπο στην Κω.

Η γυναίκα από την Πολωνία θεωρεί ότι η κόρη της ζει ακόμα και ότι η σορός που βρέθηκε δεν ανήκει σε εκείνη. Είναι πεπεισμένη ότι ο 32χρονος από το Μπαγκλαντές, που κατηγορείται για αρπαγή και ανθρωποκτονία από πρόθεση και για βιασμό, είχε συνεργούς.

Με νέα της συνέντευξη στο LIVE NEWS του Mega η μητέρα της Αναστάζια στέλνει μηνύματα προς πάσα κατεύθυνση. «Για μένα, η Αναστάζια ζει. Έχω την εντύπωση ότι κάπου έχει πάει ταξίδι, επειδή ταξίδευε πολύ και φαντάζομαι ότι είναι κάπου σε ταξίδι, ότι είναι κάπου στην Ελλάδα και απλώς δεν έχουμε τηλεφωνική επαφή και δεν πιστεύω ότι δε ζει. Δεν μπορώ να το πιστέψω και νομίζω ότι δεν είναι αυτή που βρήκαν» λέει.

Η ζωή της, όπως λέει, άλλαξε και καταστράφηκε. Τίποτα και κανείς δεν μπορεί να μετριάσει τη συντριβή που την διακατέχει. «Αισθάνομαι ότι ζει και δεν μπορώ να συνειδητοποιήσω τον θάνατό της. Ήταν πάρα πολύ καλό κορίτσι, η αγαπημένη μου κόρη και είχαμε πολύ καλές σχέσεις. Για μένα η Αναστάζια ζει και απλώς είναι σε ταξίδι. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι αφορά την κόρη μου όλο αυτό».

«Δεν το έκανε μόνος του»

Η συζήτηση πηγαίνει στις νέες διώξεις που ασκήθηκαν στον 32χρονο από το Μπαγκλαντές για βιασμό και ανθρωποκτονία από πρόθεση. «Εγώ δε θεωρώ απλώς, είμαι πεπεισμένη ότι δεν το έκανε μόνος του. Σίγουρα είχε συνεργούς. Σκοτώσανε το παιδί μου με φρικιαστικό τρόπο, δεν έχω λόγια. Δεν έχω λόγια. Δεν ξέρω, είτε ισόβια, είτε θανατική ποινή είναι λίγο γιατί αυτός πρέπει να περάσει αυτό που πέρασε η κόρη μου» αναφέρει.

«Δεν σκέφτομαι πού θα δικαστεί αυτός. Δεν ξέρω τι ποινή θα του επιβληθεί. Λέγοντας την αλήθεια είμαι πεπεισμένη ότι δεν ήταν μόνος του. Σίγουρα έχει συνεργούς οι οποίοι ήταν μπλεγμένοι και αυτοί και να το πω καλά για να μεταφραστεί σωστά, σίγουρα τον βοηθούσαν».

«Η ΕΛ.ΑΣ δεν έκανε καλά τη δουλειά της»

Η μητέρα της 27χρονης είναι πεπεισμένη πως χάθηκε χρόνος. Αν, όπως λέει, οι αστυνομικοί έτρεχαν εκείνη τη νύχτα, όταν ειδοποιήθηκαν από τον σύντροφο της 27χρονης, το παιδί της πιθανότατα σήμερα να ζούσε.

«Θεωρώ ότι δε θα υπάρχει αυτό το συμβάν αν η αστυνομία αντιδρούσε άμεσα. Ίσως υπάρχει μια διαδικασία που λέει ότι πρέπει να περιμένουν 24 ή 48 ώρες αλλά σε περίπτωση που κάποιος επιμένει ότι έχει συμβεί κάτι κακό, απλώς οι Αρχές πρέπει να το ερευνήσουν» λέει.

«Το πτώμα της κόρης μου θα μεταφερθεί στην Πολωνία σε φέρετρο, αλλά πριν τη δω, δεν έχει δικαίωμα κανείς να κάνει κάτι με τη σορό. Να την κλείσει σε ένα μεταλλικό φέρετρο, να την κάψει, τίποτα».

Την Τρίτη θα απολογηθεί ο 32χρονος

Την προσεχή Τρίτη 27/6 θα απολογηθεί ο 32χρονος από το Μπαγκλαντές. Μετά την παραίτηση του δικηγόρου Ζαφείρη Δρόσου που διορίστηκε συνήγορος υπεράσπισης από το δικαστήριο ορίστηκε η κ. Αθηνά Φουντωτού.

Η δικηγόρος ζήτησε για λογαριασμό του πελάτη της και πήρε προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί ο κατηγορούμενος την Τρίτη 27 Ιουνίου.

Πηγή: tovima.gr