Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την υπόθεση δολοφονίας της 27χρονης Αναστάζια στην Κω. Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό ο 32χρονος Μπαγκλαντεσιανός αφαίρεσε την κάρτα SIM από το κινητό της κοπέλας. Το γεγονός που φαίνεται να «καίει» τον 32χρονο είναι το γεγονός ότι «μίλησαν» τα τηλέφωνα. Συγκεκριμένα, ο 32χρονος κατάφερε να σβήσει δεδομένα από το κινητό του, το οποίο ανά τακτικά χρονικά διαστήματα το έβαζε σε λειτουργία πτήσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής του Mega Live News ο βασικός ύποπτος φαίνεται να έψαχνε στο διαδίκτυο εφαρμογές που διαγράφουν από την κάρτα μνήμης τις διαδρομές που έχει κάνει ο κάτοχος ενός κινητού. Κατάφερε να διαγράψει τις τοποθεσίες του, ωστόσο, αυτό που δεν ήξερε ο φερόμενος δράστης είναι ότι η αστυνομία έχει την δυνατότητα να ανακτά οποιαδήποτε σβησμένα αρχεία.

Υπενθυμίζουμε ότι σε βάρος του 32χρονου έχει ασκηθεί δίωξη για αρπαγή και ανθρωποκτονία από πρόθεση και σήμερα συμπληρωματική δίωξη για βιασμό. Μάλιστα ο δικηγόρος του, μετά τη συμπληρωματική δίωξη, παραιτήθηκε από την υπεράσπισή του.

Δεν μιλάνε τα δείγματα του DNA

Φως στην υπόθεση της δολοφονίας της Αναστάζια αναμενόταν να ρίξει και το DNA που θα συγκεντρωνόταν από τη σορό της 27χρονης, κάτι όμως που δεν κατέστη δυνατό αφού το πτώμα βρέθηκε σε κακή κατάσταση και σε προχωρημένη σήψη σύμφωνα με όσα είπε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος.

«Κλειδί» στις έρευνες για την εξιχνίαση της υπόθεσης ήταν τα νέα βίντεο που ήρθαν στα χέρια των Αρχών, τα οποία δείχνουν τι έγινε το μοιραίο βράδυ όπου η άτυχη 27χρονη βρήκε μαρτυρικό θάνατο.Οι Αρχές βρήκαν βίντεο στο οποίο φαίνεται ο φερόμενος ως δράστης της δολοφονίας να φεύγει από το σπίτι που διέμενε, μαζί με το θύμα, με κατεύθυνση προς το σημείο που η 27χρονη εντοπίστηκε νεκρή, να επιστρέφει έπειτα από μερικές ώρες μόνος, να ξαναφεύγει από το σπίτι προς τον ίδιο προορισμό και να γυρίζει τελικά, πάλι μόνος του, τα ξημερώματα.

Την ίδια στιγμή, στοιχεία που έριξαν περισσότερο φως στις έρευνες για τον εντοπισμό του ανθρώπου που δολοφόνησε την Αναστάζια, ήταν όσα βρήκαν οι Αρχές στο κινητό του θύματος.

Πηγή: tovima.gr