Στην ανακριτική και εισαγγελική Αρχή εστάλη το ιατροδικαστικό πόρισμα που εκδόθηκε για την δολοφονία της 27χρονης Αναστάζια από την Πολωνία, ενώ την ίδια ώρα, συμπληρωματική κατάθεση έδωσε ο σύντροφός της.

Σύμφωνα με το ιατροδικαστικό πόρισμα ο θάνατος της νεαρής κοπέλας, ήταν μαρτυρικός και προκλήθηκε από ασφυξία. Το πτώμα της βρέθηκε  σε σακούλα και σκεπασμένη με κλαδιά, μόλις ένα χιλιόμετρο απόσταση από το σπίτι του άνδρα από το Μπαγκλαντές, ο οποίος έχει συλληφθεί ως βασικός ύποπτος.

Σήμερα οι αρχές συνεχίζουν την έρευνα στην περιοχή, για να βρουν επιπλέον στοιχεία που θα δέσουν την υπόθεση. Προθεσμία να απολογηθεί την Τετάρτη πήρε ο 32χρονος, που έχει συλληφθεί ως ο τελευταίος που είδε την κοπέλα και ως βασικός ύποπτος.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, τις τελευταίες ώρες, έρχονται στο προσκήνιο ερωτήματα, που αφορούν τόσο στη δολοφονία, όσο και στις έρευνες μέχρι να βρεθεί η σορός, καθώς τα στοιχεία δείχνουν ότι ο δράστης ή οι δράστες, ενδεχομένως και με τη βοήθεια συνεργών, επιχείρησαν να αποπροσανατολίσουν τις Αρχές.

Το πρώτο ερώτημα αφορά στο κινητό της 27χρονης, που είχε βρεθεί από περαστικό πολίτη, χωρίς την κάρτα SIM σε εγκαταλελειμμένο σπίτι. Και αυτό διότι, το σημείο είχε ελεγχθεί και τις προηγούμενες ημέρες πριν βρεθεί χωρίς αποτέλεσμα.

Το δεύτερο ερώτημα αφορά το σημείο, που βρέθηκε η σορός της κοπέλας. Ήταν ένα σημείο που είχε ελεγχθεί πολλές φορές από τις ομάδες ερευνών.

Πηγή: tovima.gr