Νέα στοιχεία βλέπουν το φως της δημοσιότητας σχετικά με τη δολοφονία της 27χρονης Αναστάζια, στην Κω. Στα εργαστήρια της αστυνομίας έχει μεταφερθεί κάρτα sim από το κινητό τηλέφωνό της. Την κάρτα την είχε ο σεκιούριτι ο οποίος είχε εντοπίσει και το κινητό. Υπάρχουν και νέα στοιχεία καθώς βρέθηκε dna στα τεχνητά νύχια της, το οποίο δεν έχει ταυτοποιηθεί, σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, με το dna του 32χρονου Μπαγκλαντεσιανού φερόμενου ως δράστη.

Το κινητό του Μπαγκλαντεσιανού «μίλησε», αποκαλύπτοντας πως ο 32χρονος προσπαθούσε να σβήσει δεδομένα. Τον νεαρό – που διώκεται πλέον για βιασμό και ανθρωποκτονία – «καίνε» και οι κάμερες ασφαλείας, οι οποίες έχουν καταγράψει την πορεία του με μηχανάκι προς το σημείο που βρέθηκε νεκρή η Αναστάζια.

Τουλάχιστον από δέκα διαφορετικές κάμερες, διαθέτουν οπτικό υλικό, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας, οι οποίες έχουν καταγράψει την διαδρομή που ακολούθησε με το μηχανάκι του, το μοιραίο βράδυ της δολοφονίας, ο βασικός ύποπτος και η 27χρονη Πολωνή Αναστάζια.

Η κάμερα που άλλαξε τα δεδομένα, και ξετυλίγει το κουβάρι της δολοφονίας, είναι αυτή που βρίσκεται σε γειτονικό σπίτι από αυτό που διέμενε ο 32χρονος Μπαγκλαντεσιανός με τον Πακιστανό συγκάτοικό του.

«Με τα στοιχεία που έχουμε εμείς στο χέρια μας, προσπαθούμε να βρούμε την πορεία που ακολούθησαν. Το σίγουρο είναι πως η κοπέλα έφυγε ζωντανή από το σπίτι. Αυτό που πιστεύουμε είναι πως της επιτέθηκε σεξουαλικά, χωρίς να γνωρίζουμε κάτι ακόμα, και στη συνέχεια τη σκότωσε» δήλωσε ο Κωνσταντίνα Δημογλίδου, εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας.

Πηγή: ΕΡΤ

Πηγή: tovima.gr