Ευθύνες στην κυβέρνηση για την πορεία των εμβολιασμών αποδίδει ο Δημήτρης Κουτσούμπας κάνοντας λόγο για παλινωδίες και διχαστικές λογικές από την πλευρά της.

Στάση ευθύνης

Μάλιστα ο γραμματέας του ΚΚΕ σημειώνει ότι για να ορθωθεί τείχος στον ανορθολογιμό απαιτείται ουσιαστική ενημέρωση για τα εμβόλια ενώ επισημαίνει τη «στάση ευθύνης» του κόμματος του έναντι του εμβολιασμού παραπέμποντας στα στοιχεία εμβολιασμού των συνέδρων του 21ου συνεδρίου του ΚΚΕ.

Αναλυτικά η δήλωση του Δημήτρη Κουτσούμπα έχει ως εξής:

«Πριν λίγες μέρες, το ΚΚΕ έδωσε στη δημοσιότητα τα στοιχεία εμβολιασμού όσων συμμετείχαν στο 21ο Συνέδριό του. Η στάση αυτή ευθύνης του ΚΚΕ συμβαδίζει με τον αγώνα που συνεχίζεται για την διεκδίκηση των αναγκαίων μέτρων προστασίας, ιδιαίτερα σε χώρους δουλειάς και μέσα μεταφοράς, για τη θωράκιση του δημόσιου συστήματος υγείας, με προτεραιότητα στην Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας.

»Μόνο έτσι μπορεί να περιοριστεί η νέα εξάπλωση της πανδημίας, να εξασφαλιστεί η ουσιαστική ενημέρωση για τα εμβόλια και να ορθωθεί τείχος στον ανορθολογισμό κι όχι με τα πρωτόκολλα των επιχειρηματικών ομίλων, με παλινωδίες και με διχαστικές λογικές από μια κυβέρνηση που διακηρύσσει ότι θα ενισχύσει την πολιτική εμπορευματοποίησης και θα κλείσει νοσοκομεία, για να συνεχίζουν να κερδοσκοπούν τα κοράκια στην υγεία».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

Πηγή: tovima.gr