Η ΕΠΟ συνεχίζει να… σφυρίζει αδιάφορα, επιμένοντας στον ορισμό του τελικού στην Ριζούπολη. Ένα γήπεδο δεύτερης κατηγορίας και άκρως επικίνδυνο για την σωματική ακεραιότητα των παικτών του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ.

Ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε στην κάμερα της NOVA, ενόψει του αυριανού (12/7) ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Ο Πορτογάλος κόουτς  ρωτήθηκε για τον τελικό του Κυπέλλου στην Ριζούπολη, λέγοντας τα πράγματα με το όνομά τους.

Ο κόουτς του Ολυμπιακού ξεκαθάρισε πως ο τελικός θα πρέπει να είναι αγώνας διαφήμιση, ενώ εξέφρασε την λύπη του, που οι αρμόδιοι δεν φροντίζουν να βρεθεί ένας καλύτερος αγωνιστικός χώρος.

«Δεν μου έχει δοθεί η ευκαιρία αλλά θέλω να δω το πως είναι ο αγωνιστικός χώρος στη Ριζούπολη. Όμως οι πληροφορίες που έχω μου λένε πως δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση.

Με όλον τον σεβασμό στον γηπεδούχο που εκτιμούμε και σεβόμαστε νομίζουμε πως είναι πραγματικά άσχημο για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Υπάρχουν καλύτερα γήπεδα σε πιο καλές συνθήκες και καταστάσεις. Είτε το Καραϊσκάκη, είτε το ΟΑΚΑ είτε άλλα γήπεδα στα οποία μπορεί να διεξαχθεί ο τελικός.

Νομίζω ότι επειδή πρόκειται για έναν τελικό πρέπει να είναι αγώνας διαφήμιση για το ελληνικό ποδόσφαιρο και παίζεται με τις πιο καλές συνθήκες. Για να παιχθεί ωραίο ποδόσφαιρο και με σεβασμό στους ποδοσφαιριστές.

Είναι κρίμα και λυπάμαι πολύ που δεν φρόντισαν οι αρμόδιοι να βρουν έναν πιο καλό αγωνιστικό χώρο. Πρώτο κριτήριο και βασικός γνώμονας ενός τελικού είναι η ασφάλεια. Να είναι μία διαφήμιση για το ελληνικό ποδόσφαιρο και όχι να το υποβαθμίζει».

Πηγή: tovima.gr