Ως καμπανάκι λειτούργησε η ήττα από τον ΠΑΟΚ για τους παίκτες του Ολυμπιακού, όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο Πέδρο Μαρτίνς.

Ο Πορτογάλος μιλώντας στη «Nova» τόνισε ότι η εντός έδρας ήττα από τον Δικέφαλο του Βορρά «ξύπνησε» του παίκτες του και υποσχέθηκε στον κόσμο του συλλόγου, ότι σύντομα θα δουν ξανά την ομάδα σε είχαν συνηθίσει να βλέπουν το προηγούμενο διάστημα.

Παράλληλα  αναφέρθηκε στα επιτεύγματα του Ολυμπιακού στο φετινό πρωτάθλημα, τονίζοντας ότι οι Πειραιώτες έχουν την καλύτερη άμυνα, την καλύτερη επίθεση, αλλά και τον πρώτο σκόρερ και επισήμανε κανείς δεν μπορεί να στερήσει στον ίδιο και τους παίκτες του την λάμψη όσων έχουν κατακτήσει στη φετινή σεζόν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τη διαχείριση της ήττας: «Καμία ήττα δεν είναι καλή, αλλά παραδόξως αυτή η ήττα φάνηκε πολύ χρήσιμη σε εμάς. Όλοι οι παίκτες μετά από αυτή την ήττα ξύπνησαν, ήταν μια αναγκαία επαγρύπνηση για εμάς. Έπρεπε όλοι να θυμηθούμε πως πρέπει να γίνουμε η ομάδα που ήμασταν».

Για την ομοιότητα με τη Λίβερπουλ: «Είναι θετικό πως ο κόσμος πιστεύει σε εμάς. Πρέπει να σταματήσουμε να κάνουμε κάποια λάθη. Είναι ανθρώπινο αυτό που συνέβη, δεν έχει συμβεί μόνο σε εμάς. Ίσως παίζει ρόλο πως κατακτήσαμε πρόωρα τον τίτλο. Μοιάζει με την περίπτωση της Λίβερπουλ. Όμως η Λίβερπουλ δεν έχει κάτι άλλο να διεκδικήσει σε αντίθεση με εμάς».

Για του αριθμούς που λένε την αλήθεια: «Θέλω να υπενθυμίσω κάποια πράγματα σε όσους μας αμφισβητούν. Ο Ολυμπιακός είναι πρωταθλητής, καλύτερη άμυνα, καλύτερη επίθεση, πρώτο σκόρερ, δεν μπορεί κανείς να μας στερήσει τη λάμψη όσων κατακτήσαμε».

Για την υπόσχεση προς τους φίλους του Ολυμπιακού: «Ναι, αυτή τη στιγμή η ομάδα δεν είναι σε καλή στιγμή, αλλά να είναι σίγουροι οι φίλοι μας πως στη συνέχεια θα είμαστε η ομάδα που έχουν συνηθίσει να βλέπουν!».

Πηγή: tovima.gr