Ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης έγινε το πρόσωπο της αγωνιστικής στην Basket League, καθώς πρωταγωνίστησε στο περιστατικό με το πανό στην αναμέτρηση του Ιωνικού με την ΑΕΚ στη Νίκαια.

Θυμίζουμε πως πριν την έναρξη του παιχνιδιού, ο κομισάριος του αγώνα ζήτησε να κατέβει ένα πανό που είχαν αναρτήσει στις εξέδρες για την τραγωδία στα Τέμπη που ανέφερε: «Δεν ήταν ανθρώπινο λάθος αλλά ούτε και ατύχημα, την κρατική δολοφονία την βαφτίσατε δυστύχημα». Ο αρχηγός της ομάδας της Νίκαιας ήταν εκείνος που παρότρυνε τους οπαδούς της ομάδας να μην το κατεβάσουν και έγινε αποδέκτης αποθεωτικών Σχολίων γι΄αυτό.

Σήμερα ο έμπειρος σέντερ έκανε μια ανάρτηση στα social media γράφοντας: «Οι οργανωμένοι φίλαθλοι του Ιωνικού Νικαίας ανάρτησαν ένα πανό στο παιχνίδι του Σαββάτου με την ΑΕΚ.

Όφειλα σαν άνθρωπος και αρχηγός της ομάδας μου να στηρίξω αυτήν την κίνηση ως ένδειξη πένθους προς τα θύματα του δυστυχήματος στα Τέμπη. Ευχαριστώ όλους όσους προσπάθησαν να επικοινωνήσουν μαζί μου, όμως αυτές τις στιγμές ας σεβαστούμε τα θύματα και τις οικογένειές τους».

Πηγή: tovima.gr