Ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης ανακοίνωσε τα μέτρα που αποφάσισε η κυβέρνηση για την αναχαίτιση της μετάλλαξης Oμικρον του κορωνοϊού.

Μεταξύ των μέτρων που ανακοίνωσε ο υπουργός Υγείας, υπάρχει και ο μεγάλος περιορισμός στην παρουσία φιλάθλων στις εξέδρες των γηπέδων, σε μια προσπάθεια να περιοριστεί η διασπορά του κορωνοϊού.

Σύμφωνα λοιπόν με τα όσα υποστήριξε ο Θάνος Πλεύρης, η κυβέρνηση αποφάσισε την πληρότητα μόνο 10% στις εξέδρες των γηπέδων και μάλιστα υπάρχει και ανώτατο όριο στα 1.000 άτομα.

Θα πρέπει επίσης να σημειωθεί ότι ο υπουργός Υγείας επισήμανε, ότι αν διαπιστωθεί πως το συγκεκριμένο μέτρο δεν τηρηθεί, τότε οι αγώνες θα διεξάγονται κεκλεισμένων των θυρών.

Τα μέτρα θα ισχύσουν από τις 3 Ιανουαρίου μέχρι τις 16 του μήνα.

Σε ότι αφορά το ντέρμπι Παναθηναϊκού- Ολυμπιακού, αυτό είναι προγραμματισμένο για τις 16 Ιανουαρίου κάτι που σημαίνει πως με τα μέτρα που ανακοίνωσε η κυβέρνηση, στις εξέδρες της Λεωφόρου θα επιτραπεί η παρουσία 1.000 θεατών.

Το ίδιο ισχύει και για το ντέρμπι ΑΕΚ – ΠΑΟΚ, το οποίο είναι προγραμματισμένο για τις 9 Ιανουαρίου, στις εξέδρες δηλαδή του ΟΑΚΑ θα υπάρχουν μόνο 1.000 άτομα.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

Πηγή: tovima.gr