Σε νέα εποχή μπαίνει η Ρόμα. Ο Αμερικανός δισεκατομμυριούχος Νταν Φρειντκίν, βρισκόταν εδώ και καιρό με τους ανθρώπους των «τζαλορόσι» και τον Τζέιμς Παλότα, για την αγορά της ομάδας, καταφέρνοντας να βρουν εν τέλει τη «χρυσή τομή».

Οι συζητήσεις είχαν «κολλήσει» λόγω της πανδημίας και όλης της κατάστασης που έχει επιφέρει ο κοροναϊκός, στα οικονομικά των ομάδων, ωστόσο ο Φρειντκίν ήθελε να ολοκληρώσει τις διαπραγματεύσεις πριν από το Φθινόπωρο, καταθέτοντας την τελική του πρόταση στον Παλότα.

Οι δύο πλευρές υπέγραψαν τα προαπαιτούμενα συμβόλαια, το βράδυ της Τετάρτης, με την πώληση των μετοχών να φτάνει στα 591 εκατομμύρια ευρώ. «Υπογράψαμε τα συμβόλαια και θα δουλέψουμε όλοι, ώστε να έχουμε ολοκληρώσει τα πάντα και να αλλάξει χέρια η ομάδα, μέχρι τέλος του μηνός.

Τις τελευταίες εβδομάδες ο Φρειντκίν και όλοι οι συνεργάτες του, έχουν δείξει τη θέληση τους στην ολοκλήρωση της πώλησης και είμαι σίγουρος πως όλα θα πάνε καλά, τόσο για τον ίδιο, όσο και για την Ρόμα» δήλωσε ο Τζέιμς Παλότα, που είχε αναλάβει την ομάδα από το 2012.

Πηγή: tovima.gr