Ο δανεισμός του Σέρχιο Αραούχο στην ΑΕΚ έχει ολοκληρωθεί, με τον Αργεντινό επιθετικό να επιστρέφει στην Λας Πάλμας.

Ο 28χρονος φορ μετά από 19 συμμετοχές και 3 τέρματα, ολοκλήρωσε την τρίτη «κιτρινόμαυρη» θητεία του και άπαντες περιμένουν να δουν που θα κάτσει η… μπίλια σχετικά με το μέλλον του.

O Αργεντινός επιθετικός δεν περνάει καλά στα Κανάρια Νησιά. Δε νιώθει άνετα και θέλει να αποχωρήσει ξανά από την Λας Πάλμας. Δεν είναι η… Ιθάκη του η ισπανική ομάδα.

Μάλιστα, η ισπανική ιστοσελίδα udlaspalmas.net, που ασχολείται αποκλειστικά με τα θέματα της ομάδας του Πέπε Μελ έχει ένα αφιέρωμα στον Αραούχο και τις βλέψεις του για αποχώρηση.

«Η Λας Πάλμας έχει ένα άλλο πρόβλημα στο τραπέζι, και είναι ένα παλιό και γνωστό: Σέρτζιο Αραούχο. Στο ιδιωτικό περιβάλλον του παίκτη και στην Λας Πάλμας, γνωρίζουν ήδη ότι ο παίκτης θέλει (ξανά) να φύγει από το κλαμπ, αλλά αυτό δεν είναι εύκολο αυτή τη φορά.

Το υψηλό συμβόλαιό του κάνει τον σύλλογο να θέλει, αυτή τη φορά, να λύσει τη συνεργασία του, αλλά ελπίζει, όπως το παράδειγμα του συμπαίκτη του Mαουρίσιο Λέμος, ότι κάποιος σύλλογος θα έρθει με μια προσφορά απόκτησης για τον Αργεντινό».

Στο στρατόπεδο της Λας Πάλμας λοιπόν γνωρίζουν καλά πως ο Σέρχιο Αραούχο θέλει να κουνήσει ξανά… μαντήλι. Η ισπανική ομάδα δεν είναι αρνητική ως προς την παραχώρησή του. Το αντίθετο. Αλλά, με το κατάλληλο αντίτιμο.

Πηγή: tovima.gr