Την επόμενη ποδοσφαιρική του στέγη ψάχνει ο Κυριάκος Παπαδόπουλος, ο οποίος πρόσφατα έμεινε ελεύθερος από το Αμβούργο.

Ο διεθνής άσος ολοκλήρωσε τη συνεργασία του με τη γερμανική ομάδα και είναι ελεύθερος να επιλέξει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Σύμφωνα μάλιστα με τα όσα αναφέρουν στο Ισραήλ, μία από τις ομάδες που ενδιαφέρεται για την απόκτησή του είναι η Μακάμπι Τελ Αβίβ του Γιώργου Δώνη. Οπως γράψει η ιστοσελίδα «sport5.co.il», ο Ελληνας τεχνικός εξετάζει σοβαρά την περίπτωση του 28χρονου αμυντικού, ο οποίος ψάχνει να βρει μια ομάδα που θα τον βοηθήσει να βρει ξανά τον παλιό καλό του εαυτό.

Οι πολλοί τραυματισμοί δεν τον άφησαν να δείξει την αξία του και τις ικανότητές του τα τελευταία χρόνια και πλέον ψάχνει την ομάδα που θα τον βοηθήσει να… αναστήσει την καριέρα του. Χαρακτηριστικό στοιχείο είναι ότι πέρσι πραγματοποιήσει μόλις 4 συμμετοχές με τη φανέλα του Αμβούργου.

Δεν κατάφερε να πείσει  ότι αξίζει να παραμείνει στην ομάδα και μοιραία πριν από λίγες ημέρες ολοκληρώθηκε η συνεργασία του με τον γερμανικό σύλλογο. Πλέον, αναζητά την επόμενη περιπέτεια, με τον Γιώργο Δώνη, σύμφωνα πάντα με τους Ισραηλινούς, να καλοβλέπει την περίπτωσή του.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Κυριάκος, που αγωνίζεται στο εξωτερικό από το 2010 όταν πήγε από τον Ολυμπιακό στην Σάλκε, ταξίδεψε πρόσφατα στην Κίνα ώστε να υπογράψει στη Σανγκάη Σενχούα, αλλά δεν υπήρξε happy end.

Παραμένει ελεύθερος και βρίσκεται σε αναζήτηση ομάδας.. Μένει να φανεί εάν ισχύουν τα δημοσιεύματα στο Ισραήλ περί ενδιαφέροντος της Μακάμπι Τελ Αβίβ, στην οποία είναι προπονητής ο Ελληνας τεχνικός.

Πηγή: tovima.gr