Ο Ντάνιελ Ράντκλιφ παραχώρησε συνέντευξη στο Deadline και μίλησε για όλα: την πατρότητα, την συνεργασία του με το βραβευμένο με Οσκαρ σκηνοθετικό δίδυμο The Daniels, την επιστροφή του στο Μπρόντγουεϊ, ακόμα και για το τι σκέφτεται για τον ηθοποιό που θα υποδυθεί τον Χάρι Πότερ στην επερχόμενη σειρά της Warner Bros.

Τον περασμένο Απρίλιο, η Warner Bros ανακοίνωσε ότι προχωρά στην προσαρμογή της πρώτης τηλεοπτικής σειράς Χάρι Πότερ, η οποία θα βασίζεται στα βιβλία της Τζ. Κ. Ρόουλινγκ, η οποία θα είναι εκτελεστική παραγωγός.

Η σειρά θα είναι «μια πιστή προσαρμογή» των μυθιστορημάτων, με κάθε σεζόν να βασίζεται σε ένα από τα επτά βιβλία.

Η σειρά θα περιλαμβάνει επίσης νέο καστ, συμπεριλαμβανομένου ενός νέου ηθοποιού που θα υποδυθεί τον Χάρι Πότερ, έναν ρόλο που το κοινό έχει ταυτίσει με τον Ράντκλιφ, ο οποίος τον υπηρέτησε για μια ολόκληρη δεκαετία (2001 – 2011), από την ηλικία των 11 έως 21 ετών.

Στην πρόσφατη συνέντευξή του στο Deadline, ο Ράντκλιφ, είπε ότι πάντα πίστευε ότι θα έρθει κάποια στιγμή που ένας άλλος ηθοποιός θα έπαιζε τον χαρακτήρα που τον έκανε διάσημο.

«Νομίζω ότι ο Χάρι Πότερ ήταν πάντα προορισμένος να γίνει σαν τον Σέρλοκ Χολμς», είπε. «Οι άνθρωποι που είδαν τον Μπέιζιλ Ράθμποουν να παίζει τον Σέρλοκ Χολμς είπαν: «Κανείς δεν θα μπορούσε ποτέ να το κάνει αυτό!». Το έκαναν όμως».

Ο γεννημένος στη Νότια Αφρική ηθοποιός Μπέιζιλ Ράθμποουν υποδύθηκε περίφημα τον Σέρλοκ Χολμς σε 14 ταινίες του Χόλιγουντ που γυρίστηκαν μεταξύ του 1939 και του 1946.

Ο Ράντκλιφ παραδέχτηκε ότι όντως σκέφτεται τον νεαρό ηθοποιό που θα αποκτήσει τον πολυπόθητο ρόλο και πώς θα αλλάξει η ζωή τους. «Η περίεργη σκέψη που έχω τώρα είναι: «Α, πρόκειται μάλλον για ένα οκτάχρονο παιδί κάπου εκεί έξω, που η ζωή του πρόκειται να αλλάξει σε μερικά χρόνια». Εκεί πάει το μυαλό μου» είπε συγκεκριμένα.

Η εταιρεία παραγωγής Brontë Film and TV της Ρόουλινγκ, η οποία τον Μάρτιο ανέφερε πτώση 74% στα κέρδη, θα συνεργαστεί με το HBO Max.

Η Warner Bros ήταν παραγωγός εταιρία και στις οκτώ ταινίες που βασίστηκαν στη σειρά βιβλίων, οι οποίες απέφεραν περισσότερα από 7,7 δισεκατομμύρια δολάρια (6,2 δισεκατομμύρια λίρες) στο παγκόσμιο box office.

Οι λεπτομέρειες για την επερχόμενη σειρά δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές, ενώ δεν έχει ανακοινωθεί και ημερομηνία προβολής.

Πηγή: tovima.gr