Ο Ολυμπιακός από την πρώτη στιγμή ήταν ξεκάθαρος. Πρώτη επιλογή για την ομάδα του Πειραιά ήταν ο Κώστας Σλούκας. Η επιστροφή του στο Λιμάνι ήταν αυτοσκοπός των Ερυθρόλευκων, κάτι που διαβάσατε για πρώτη φορά μέσα από το «10» όταν και ο Γιώργος Κογκαλίδης είχε τονίσει πως οι Πειραιώτες θέλουν να τον επαναπατρίσουν.

Από τις 4 Μαρτίου έως και σήμερα πέρασε αρκετός χρόνος. Ο Ολυμπιακός αλλά και ο παίκτης είχαν πολλά εμπόδια να υπερκεράσουν, όμως τα πάντα πήγαν όπως ακριβώς ήθελαν και οι δύο πλευρές.

Αμοιβαίες υποχωρήσεις, εξαιρετικοί χειρισμοί απο την μεριά των Πειραιωτών, με τον Έλληνα διεθνή να είναι σε επικοινωνία μαζί τους αλλά και τον Γιώργο Μπαρτζώκα, ο οποίος εξ αρχής του έδωσε να καταλάβει ότι θα είναι το «πρώτο βιολί».

Το δύσκολο κομμάτι γι αυτόν ήταν η Φενέρμπαχτσε. Ο Κώστας Σλούκας συμφώνησε με την τούρκικη ομάδα για να πάρει στα χέρια του την ελευθέρας του. Έδειξε καλή θέληση σε πράγματα που τον αφορούσαν και πλέον μπορεί να νιώθει και πάλι Ερυθρόλευκος.

Ο Έλληνας γκαρντ έλυσε το συμβόλαιο από τους Τούρκους και μετά από πέντε χρόνια αφήνει την Κωνσταντινούπολη, κλείνοντας εντελώς το κεφάλαιο στην γειτονική χώρα.

Τι απομένει για να ολοκληρωθεί η επιστροφή του στον Πειραιά; Η υπογραφή του νέου του συμβολαίου με τον Ολυμπιακό. Κάτι που ήδη έχει τακτοποιηθεί.

Ο Σλούκας λοιπόν υπέγραψε για τρία χρόνια με την ελληνική ομάδα (2+1) και αναμένεται να είναι ο επόμενος ηγέτης της, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να βάζει στις τάξεις του τον… διακαή του πόθο και τον παίκτη στον οποίο έχει στηρίξει όλο τον μεταγραφικό του σχεδιασμό.

Ολυμπιακός και Σλούκας εξάλλου είχαν συμφωνήσει εδώ και καιρό, το μοναδικό που έμενε ήταν το τυπικό κομμάτι (η ελευθέρας του από τη Φενέρ) και πλέον μετράμε αντίστροφα για την ανακοίνωσή του από την ομάδα του Πειραιά για τα επόμενα τρία χρόνια.

Η μεγάλη επιστροφή του Σλούκα είναι είναι προ των πυλών, με τους Πειραιώτες να πυροδοτούν την βόμβα του καλοκαιριού!

Πηγή: tovima.gr