Στις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού στο Ρέντη βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού μίλησε στα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος και αναφέρθηκε τόσο στο θέμα του Κυπέλλου Ελλάδος και τις παλινωδίες της ΕΠΟ όσο και στη συνέχεια της σεζόν.

Αναφορικά με τον τελικό ο κ. Μαρινάκης ανέφερε πως ο Ολυμπιακός αναμένει την απόφαση της ΕΠΟ και τόνισε πως, σύμφωνα με την UEFA, αυτό που έχει συμβεί είναι απαράδεκτο.

Μάλιστα, αποκάλυψε ότι, εάν δε διεξαχθεί ο τελικός, οι Πειραιώτες θα παίξουν φιλικό την Τετάρτη με την Ομόνοια:

«Ο Ολυμπιακός είναι ένας πολύ μεγάλος σύλλογος, ο οποίος δημιουργεί και προγραμματίζει τι πρέπει να κάνει με επαγγελματικό τρόπο. Αν δε γίνει τελικά ο τελικός Κυπέλλου, θα παίξουμε ένα φιλικό την Τετάρτη με την Ομόνοια Λευκωσίας, ώστε να είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι για το μεγάλο παιχνίδι που έχουμε με τη Γουλβς στην Αγγλία».

Από τους ποδοσφαιριστές ζήτησε να ξεκουραστούν και να καθαρίσει το μυαλό τους, γιατί είναι μια μεγάλη χρονιά:

«Ελπίζουμε η χρονιά να τελειώσει όσο πιο αργά γίνεται μέσα στον Αύγουστο. Και από την Κυριακή να είμαστε όλοι συγκεντρωμένοι στον αγώνα της Αγγλίας με τη Γουλβς. Είδαμε στο πρώτο παιχνίδι πως μπορούμε να τα καταφέρουμε. Μετά ο δρόμος είναι ανοικτός, γιατί θα απομένουν μόνο τρία παιχνίδια σε ουδέτερα γήπεδα. Πιστεύω ότι έχουμε πολύ καλές πιθανότητες να κάνουμε την υπέρβασή μας και να προχωρήσουμε μέχρι τέλους στο Europa League. Είναι κάτι που το αξίζουμε. Το οφείλουμε στους οπαδούς μας, το οφείλουμε πάνω από όλα στους εαυτούς μας».

Κάνοντας έναν απολογισμό της χρονιάς, ο κ. Μαρινάκης ανέφερε:

«Ήταν η καλύτερή μας χρονιά μέχρι τώρα στην ιστορία μας. Καταφέραμε και κερδίσαμε το πρωτάθλημα με διαφορά. Αλλά την ίδια στιγμή παίξαμε πολύ καλό ποδόσφαιρο και κερδίσαμε πολύ μεγάλους αντιπάλους στην Ευρώπη. Το ευχαριστήθηκαν οι οπαδοί μας, εσείς οι ίδιοι, όλοι μας. Όλες οι βάσεις υπάρχουν για να το επαναλάβουμε την επόμενη χρονιά. Θα είμαστε εδώ χωρίς πολλές αλλαγές για να πάμε ακόμα καλύτερα».

Καταλήγοντας μίλησε για το κλίμα στην ομάδα:

«Είναι πολύ σημαντικό το πολύ ωραίο κλίμα που υπάρχει στις τάξεις της ομάδας μας. Είμαστε μια οικογένεια. Το βλέπουμε και στα αποδυτήρια. Το βλέπουμε και εντός γηπέδου, όπως και εκτός. Είναι κάτι που θα πρέπει να συνεχιστεί και τα επόμενα χρόνια. Να είστε όλοι καλά, δυνατοί, συγκεντρωμένοι και συνεχίζουμε δυναμικά».

Πηγή: tovima.gr