Ο νταμπλούχος Ελλάδας στο Πόλο Γυναικών, Ολυμπιακός, θα συνεχίσει τη συνεργασία του με την Μαργαρίτα Πλευρίτου, καθώς η διεθνής πολίστρια υπέγραψε το νέο της διετές συμβόλαιο με την ομάδα του Πειραιά.

Ταυτόχρονα τόνισε ότι η απόφασή της ήταν… μονόδρομος καθώς έχει δεθεί με την ομάδα της και θέλει μαζί της να κυριαρχήσει.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ανανέωσης της συνεργασίας της:

O OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π., ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με την Μαργαρίτα Πλευρίτου. Η διεθνής αθλήτρια υδατοσφαίρισης, υπέγραψε το νέο της συμβόλαιο διετούς διάρκειας και παραμένει στο ρόστερ της ομάδας πόλο Γυναικών του Συλλόγου μας.

Μετά την ανανέωση της συνεργασίας η Μαργαρίτα Πλευρίτου δήλωσε στο olympiacossfp.gr τα εξής:

«Η απόφαση να παραμείνω στην ομάδα, μετά από 9 χρόνια όπου έχουμε ζήσει τόσο μεγάλες στιγμές ήταν ουσιαστικά… μονόδρομος. Μέσα σε αυτό το περίεργο περιβάλλον που επηρεάζει τον αθλητισμό, ο Ολυμπιακός αποτελεί την ιδανική και πιο ασφαλή επιλογή για κάθε αθλητή.

Πόσο μάλλον για εμένα που έχω δεθεί με την ομάδα όλα αυτά τα χρόνια, η οποία με έχει στηρίξει σε τόσο μεγάλο βαθμό. Είμαι σίγουρη ότι και τη νέα χρονιά, θα είμαστε κυρίαρχοι και θα πανηγυρίσουμε την επίτευξη των στόχων μας».

Πηγή: tovima.gr