Νέα επιστολή στην ΕΠΟ, με την οποία ζητάει από την ομοσπονδία να πάρει επιτέλους μια απόφαση για τον τόπο διεξαγωγής του τελικού του Κυπέλλου, έστειλε η ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Οι Ερυθρόλευκοι, οι οποίοι χθες με επιστολή τους είχαν ενημερώσει την ΕΠΟ ότι δέχονται να γίνει ο τελικός στο ΟΑΚΑ παρότι το συγκεκριμένο γήπεδο χρησιμοποιείται ως έδρας της ΕΠΟ, ζητούν από την ομοσπονδία να αποφασίσει επιτέλους τι μέλλει γενέσθαι με τον τελικό του Κυπέλλου.

Αναλυτικά η επιστολή:

«Αναφερόμαστε εκ νέου στο περιεχόμενο της από 19.07.2020 επιστολής μας αναφορικά με τον τόπο διεξαγωγής του Τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας, το περιεχόμενο της οποίας παραμένει χωρίς απάντηση.

Δεδομένου ότι απομένουν μόλις έξι (6) ημέρες για τη διεξαγωγή του Τελικού σας καλούμε ως Ομοσπονδία να ανταποκριθείτε στον θεσμικό σας ρόλο και με βάση τα δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί να λάβετε μια απόφαση με γνώμονα τη διασφάλιση του κύρους της διοργάνωσης και τη διεξαγωγή του κορυφαίου αγώνα που διοργανώνει η ΕΠΟ με όρους που διασφαλίζουν τη δημόσια τάξη και ασφάλεια.

Άλλως και αν παρά τα δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί καθώς και την από μέρους μας συναίνεση για την διεξαγωγή του τελικού του Κυπέλλου στην έδρα της έτερης διαγωνιζόμενης ομάδας ΠΑΕ ΑΕΚ, ήτοι στο ΟΑΚΑ, δεν ορίσετε την εν λόγω αναμέτρηση στο ΟΑΚΑ την Κυριακή 26.07.2020, σας δηλώνουμε ότι επιφυλασσόμαστε για την άσκηση παντός νόμιμου δικαιώματός μας για τις ως άνω πράξεις και παραλείψεις σας».

Πηγή: tovima.gr