Οι Αρχές προχώρησαν σε εκ νέου σύλληψη του 63χρονου παιδόφιλου, που ζητούσε ερωτικό ραντεβού από ανήλικη, στο σπίτι του οποίου βρέθηκαν χάπια με ναρκωτικές ουσίες. Ο 63χρονος, το μεσημέρι της Τετάρτης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Κορίνθου για την ποσότητα των ναρκωτικών χαπιών που βρέθηκαν στο σπίτι του και πήρε προθεσμία να απολογηθεί αύριο 15/6.

Ο 63χρονος πήρε την Τρίτη εξιτήριο από το νοσοκομείο «Γεννηματάς», ενώ εκκρεμεί η κατάθεση της 12χρονης από τα Σεπόλια, η οποία τον αναγνώρισε ως έναν εκ των ανδρών που τη βίασαν.

«Το είχε ξανακάνει στο παρελθόν»

Η μητέρα του 63χρονου, μιλώντας στο MEGA, αποκαλύπτει πως ο γιος της «το είχε ξανακάνει στο παρελθόν». «Τα παιδιά μου θέλουν ξύλο. (…) Εγώ ήμουν στο νοσοκομείο, αυτό έμαθα όταν ήρθαμε εδώ. Αυτός μας είπε πάει εκδρομή με έναν άλλο φίλο του και μετά δεν ήρθε και πήρε τηλέφωνο εδώ ο … και λέει θα έρθουν Κυριακή. Ε από την Κυριακή που είναι;».

Η ίδια λέει πως παλαιότερα είχε συμβεί παρόμοιο περιστατικό, ωστόσο βρέθηκε συμβιβαστική λύση. «Καλά είναι τα παιδιά μου, καλά είναι. Τι του ήρθε τώρα στο μυαλό. Αυτό που έκανε ο … δεν το περίμενε κανένας άνθρωπος. (…) Ήταν μια παλιά περίπτωση αλλά τα συμβίβασαν εκεί. Ότι ήταν μια γυναίκα εκεί, ότι την έσπρωξε εκεί πέρα, τάχα της έδωσε λεφτά για να πάει τάχα στο σπίτι. Γι’ αυτό. Και αυτή λέει δε με πείραξε το παιδί εμένα. Από τότε δεν έχει ξαναγίνει κάτι και τώρα αυτό δεν το είδε κανένας άνθρωπος», κατέληξε.

«Του έλεγα να πάει σε γιατρό & δεν πήγαινε»

Μιλώντας στο MEGA ο αδερφός του 63χρονου κάνει λόγο για έναν κλειστό άνθρωπο.

«Ένας φυσιολογικός άνθρωπος, κλειστός. Του έλεγα να πάει σε γιατρό και δεν πήγαινε. Ήρθαν οι αστυνομικοί εδώ. Τα χάπια είναι δικά μου. Τα φάρμακα που βρήκαν οι αστυνομικοί είναι ηρεμιστικά για μένα και για τη μάνα μου, δεν τα έπαιρνε ο αδερφός μου. Αν αποδειχτεί ότι την παρενόχλησε, να τιμωρηθεί. Για την 12χρονη, ούτε κατά διάνοια είπε, υποστηρίζοντας ότι του έλεγε να πάει σε γιατρό και δεν πήγαινε.

Πηγή: tovima.gr