Ο Πανιώνιος υποδέχεται στη Νέα Σμύρνη τον Παναιτωλικό σε ένα ματς δίχως αύριο και για τις δυο ομάδες. Οι κυανέρυθροι βρίσκονται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας με τους Αγρινιώτες να είναι προτελευταίοι και μόλις έναν βαθμό πάνω από τον Ιστορικό.

Όπως καταλαβαίνει κανείς το παιχνίδι ανάμεσα στις δυο ομάδες είναι τελικός, ενώ παράλληλα και οι δυο θα έχουν στον νου τους το ματς του Αστέρα Τρίπολης με τη Ξάνθη, αφού και οι Ακρίτες είναι στο κόλπο του υποβιβασμού.

Η Ξάνθη που χθες τελικά έμαθε ότι δεν θα πάρει πίσω τους επτά βαθμούς από την υπόθεση της συνιδιοκτησίας καθώς δεν είχε κάνει προσφυγή και αυτή έχει τους ίδιους βαθμούς με τον Παναιτωλικό και το αποτέλεσμά της θα παίξει σημαντικό ρόλο στην διαμόρφωση της βαθμολογίας, με την ίδια μάλιστα να κινδυνεύει άμεσα με υποβιβασμό.

Ο καθένας λοιπόν καταλαβαίνει ότι Πανιώνιος και Παναιτωλικός παίζουν μια κατηγορία απόψε, ενώ κάτι ανάλογο ισχύει και με τη Ξάνθη. Όσον αφορά τα υπόλοιπα ματς, ο Βόλος υποδέχεται τον Ατρόμητο, ενώ η Λαμία τη Λάρισα.

Αναλυτικά τα ματς (19:15):

Πανιώνιος – Παναιτωλικός
Ξάνθη – Αστέρας Τρίπολης
Λαμία – ΑΕΛ
Βόλος – Ατρόμητος

Πηγή: tovima.gr