Δύσκολο έργο θα έχει στους ομίλους του Basketball Champions League το Πριστέρι. Η ομάδα του Νίκου Παπανικολόπουλου θα αντιμετωπίσει τις Τενερίφη, Στρασμπούρ, Σάσαρι, Ρίγα, Γαλατάσαραϊ, Ρίτας Βίλνιους και μία ομάδα που θα προκύψει από τα προκριματικά.

Ο Νίκος Παπανικολόπουλος μίλησε αμέσως μετά την κλήρωση της ομάδας του αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Πρώτα απ’ όλα είμαστε χαρούμενοι που θα συμμετέχουμε για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν στον θεσμό του Basketball Champions League, μία διοργάνωση που βλέπουμε ότι δυναμώνει πολύ, χρόνο με τον χρόνο».

Ενώ εν συνεχεία πρόσθεσε: «Έχουν προστεθεί αρκετές καλές ομάδες και αυτό το στοιχείο ενισχύει πολύ την διοργάνωση. Γνωρίζαμε εξ’ αρχής ότι φέτος η κλήρωση θα γινόταν μεταξύ πολλών δυνατών και ισάξιων ομάδων.

Πλήρη εικόνα θα έχουμε όταν ολοκληρωθεί το δικό μας ρόστερ, αλλά και το ρόστερ των αντιπάλων μας. Από μια πρώτη ματιά αντιλαμβάνεται κανείς ότι προφανώς πρόκειται για τον δυσκολότερο όμιλο, ο οποίος δεν έχει αδύναμες ομάδες.

Η συμμετοχή στο BCL είναι για εμάς μία σημαντική πρόκληση και η δυσκολία του ομίλου μάς γεννά ακόμη μεγαλύτερο κίνητρο για διάκριση».

Πηγή: tovima.gr