Επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη εξαπολύει το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ με αφορμή τη συνέντευξη Τύπου του πρωθυπουργού για την οικονομία.

Η Χαριλάου Τρικούπη κάνει λόγο για ατελέσφορες, αναποτελεσματικές, εμβαλωματικού και επιδοματικού χαρακτήρα πολιτικές και προσωρινές λύσεις για τους πολλούς σε αντίθεση με τις προνομιακές και χαριστικού χαρακτήρα ρυθμίσεις για τους λίγους λέγοντας ότι η γιγάντωση των ανισοτήτων στη χώρα φέρουν την υπογραφή του κ. Μητσοτάκη.

Επικοινωνιακή διαχείριση

Παράλληλα το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ επισημαίνει ότι ο πρωθυπουργός επιχείρησε για ακόμα μια φορά την επικοινωνιακή διαχείριση της σκληρής πραγματικότητας που βιώνει η κοινωνία.

Αναλυτικά το σχόλιο του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ έχει ως εξής:

«Για μία ακόμη φορά, ο Πρωθυπουργός επιχείρησε την επικοινωνιακή διαχείριση της σκληρής πραγματικότητας που βιώνει η ελληνική κοινωνία και ιδιαίτερα οι πιο ευάλωτοι.

»Οι πολίτες, όμως, γνωρίζουν πως έχουν πληγεί σε πρωτόγνωρο βαθμό από την ανεξέλεγκτη ακρίβεια, που απομειώνει την αγοραστική τους δύναμη.

Συνεντεύξεις και υποσχέσεις δεν αλλάζουν την πραγματικότητα

»Οι ατελέσφορες, αναποτελεσματικές, εμβαλωματικού και επιδοματικού χαρακτήρα πολιτικές και προσωρινές λύσεις για τους πολλούς, σε αντίθεση με τις προνομιακές, μόνιμου και χαριστικού χαρακτήρα ρυθμίσεις για τους λίγους και ισχυρούς, όχι μόνο δεν αντιμετωπίζουν αλλά μεγαλώνουν τις ανισότητες και αυτή η πραγματικότητα δεν μπορεί να αλλάξει όσες συνεντεύξεις και αν δώσει ο κ. Μητσοτάκης ή όσες υποσχέσεις και αν επαναλάβει.

»Η γιγάντωση των ανισοτήτων στη χώρα φέρει την υπογραφή του.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

Πηγή: tovima.gr