Δεν το χωράει ανθρώπου νους, το πόσο σκληρή φέρεται να ήταν η Ρούλα Πισπιρίγκου σε ότι αφορά στα παιδιά της. Για την νέα μαρτυρία που βλέπει το φως της δημοσιότητας δεν υπάρχει λέξη που θα μπορούσε κάποιος να την χαρακτηρίσει.

Η λέξη «σοκαριστική» φαντάζει μικρή μπροστά στα όσα δηλώνει γιατρός που ήταν μπροστά στο περιστατικό, όπου η μικρή Τζωρτζίνα, επανήλθε στη ζωή μετά από προσπάθεια ανάνηψης 55 ολόκληρων λεπτών.

Παρ’ ότι είχε φύγει από τη ζωή το 6 μηνών βρέφος της οικογένειας Δασκαλάκη κι ενώ είχε προκληθεί και ο θάνατος της τρίχρονης Μαλένας, τα δύο αυτά τραγικά γεγονότα δεν στάθηκαν ικανά για να «σωθεί» ο γάμος του Μάνου με τη Ρούλα.

Το ανατριχιαστικό σχέδιο

Ο σύζυγος μάζεψε τα πράγματά του κι έφυγε από το σπίτι κι έτσι η Ρούλα που είχε «ψύχωση» με τον άνδρα της, όπως πολλοί ομολογούν, έβαλε μπροστά το ανατριχιαστικό σχέδιό της, για να τον φέρει πίσω.

Είχε αποτύχει με την Ίριδα και ήλπιζε ότι θα τα καταφέρει με την Τζωρτζίνα. Κάπως έτσι, μεθόδευσε την εισαγωγή της 9χρονης, πέρυσι στις 8 Απριλίου στο Καραμανδάνειο νοσοκομείο. Εκεί, που τρεις μέρες αργότερα, κάνοντας τα «μαγικά» της στο μονόκλινο δωμάτιο νοσηλείας της Τζωρτζίνας, όπως περιγράφουν γιατροί και νοσοκόμες, το κοριτσάκι για εντελώς ακαταλαβίστικο ιατρικό τρόπο, έπαθε ανακοπή της καρδιάς.

Όπως είναι γνωστό, ο αναισθησιολόγος υπερβαίνοντας κάθε χρονικό όριο εκείνο το Κυριακάτικο βράδυ, κατάφερε μετά από 55 ολόκληρα λεπτά της ώρας να επαναφέρει στη ζωή τη Τζωρτζίνα.

Για εκείνες τις στιγμές σοκάρει πραγματικά μια αποκαλυπτική μαρτυρία στην εφημερίδα «Πελοπόννησος» μιας γιατρού της βάρδιας, που αφορά την Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία παρακολουθούσε ατάραχη και ανέκφραστη την προσπάθεια της ανάνηψης:

«Πέθανε… Σταματήστε την προσπάθεια»

«Γύρισε η μητέρα προς το μέρος μου, την ώρα που ο συνάδελφος έκανε την υπεράνθρωπη προσπάθειά του κι ενώ είχαν περάσει 15 λεπτά, είπε: «Πέθανε… Σταματήστε την προσπάθεια, δεν έχει κανένα νόημα. Δεν γυρίζει πίσω η Τζωρτζίνα. Ταλαιπωρήθηκε και είναι καλύτερο να αναπαυθεί».

Ποια μάνα λέει κάτι τέτοιο; Ποια μάνα δεν ελπίζει μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο;

Ποια μάνα δεν θα ήταν σοκαρισμένη και αλλόφρων; Κι όμως, η Ρούλα έβλεπε απαθής την προσπάθεια της ανάνηψης, σαν να επρόκειτο για μια τοπική ιατρική δουλειά ενός γιατρού….

Η Τζωρτζίνα τελικά είχε σωθεί εκείνο το βράδυ, όπως είναι γνωστό, προς απογοήτευση όμως της Ρούλας, με βάση τη συμπεριφορά της…

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

Πηγή: tovima.gr