Δριμεία επίθεση εξαπολύει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα, σχετικά με την ανάρτηση του τελευταίου που κατηγορεί την κυβέρνηση για διαδοχικά λάθη και «αλλοπρόσαλλη πολιτική» στη διαχείριση του κοροναϊού.

«Τα έκαναν όλα λάθος και ξαναγυρίσαμε στο σημείο μηδέν. Ας σταματήσουν τουλάχιστον να μας κουνάνε και το δάχτυλο», σημειώνει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ προκαλώντας την οργή του Στέλιου Πέτσα που τον κατηγορεί για άγνοια, διαστρέβλωση, καιροσκοπισμό και σπέκουλα πάνω στην ανασφάλεια που δημιουργεί η πρωτοφανής υγειονομική κρίση.

«Το θερινό του δηλητήριο πέφτει στο κενό. Γιατί οι πολίτες έχουν δώσει την απάντηση στο ερώτημα «τι θα γινόταν αν …».
Ας καταλάβει επιτέλους ο κ. Τσίπρας, ότι η ατομική ευθύνη αφορά και τους επικεφαλής των κομμάτων» προσθέτει ο κ. Πέτσας.

«Παραμένει ανεύθυνα ίδιος ο κ. Τσίπρας»

Ειδικότερα, στη δήλωση – απάντησή του στην ανάρτηση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης ο υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας, σημειώνει:

«Ο κ. Τσίπρας παραμένει ανεύθυνα ίδιος. Άγνοια, διαστρέβλωση, θράσος και καιροσκοπισμός χαρακτηρίζουν την ανάρτησή του.

Ενώ αναγκάζεται να παραδεχθεί την »συλλογική επιτυχία», διαστρεβλώνει μικρόψυχα την πραγματικότητα και σπεκουλάρει πάνω στην ανασφάλεια που δημιουργεί η πρωτοφανής υγειονομική κρίση.

Όσο και να προσπαθεί, όμως, να τσαλακώσει τη θετική εικόνα της Ελλάδας, αυτή παραμένει πολύ καλύτερη διεθνώς, ακόμη και τώρα που υπάρχει ξανά, παγκοσμίως, έξαρση του κορονοϊού.

Το θερινό του δηλητήριο πέφτει στο κενό. Γιατί οι πολίτες έχουν δώσει την απάντηση στο ερώτημα »τι θα γινόταν αν …».

Ας καταλάβει επιτέλους ο κ. Τσίπρας, ότι η ατομική ευθύνη αφορά και τους επικεφαλής των κομμάτων».

Πηγή: tovima.gr