Ο Σκότι Πίπεν φιλοξενήθηκε σε εκπομπή του ESPN και κλήθηκε να απαντήσει στο ερώτημα αν ο Ντέιβις ή ο Αντετοκούνμπο έχει πιο πολλά να αποδείξει.

Ο θρύλος των Μπουλς, αφού μίλησε ιδιαίτερα κολακευτικά για τον έλληνα σταρ, σχολίασε πως ο AD πρέπει να είναι εκείνος που θα βγει μπροστά για τους Λέικερς.

«Όλοι καταλαβαίνουμε ότι ο ΛεΜπρον έχει παίξει 20 χρόνια και δε θα είναι εκείνος που θα κουβαλήσει τους Λέικερς. Αν οι Λέικερς θέλουν να πάνε κάπου αυτήν τη σεζόν, νομίζω επιθετικά το βάρος πέφτει στον AD. Όπως πιστεύω και αμυντικά πρέπει να είναι το σημείο αναφοράς τους» τόνισε.

Οι δύο παρουσιαστές επέμειναν για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, ο οποίος έχει κερδίσει ένα βραβείο MVP και πάει για το δεύτερο, και η ερώτηση είχε να κάνει με το αν πρέπει οι Μπακς να φτάσουν στους τελικούς, για να αρχίσουν να κερδίζουν το σεβασμό των υπολοίπων.

Ο Σκότι Πίπεν σχολίασε το γεγονός και τόνισε ότι ο Γιάννης δεν έχει δεύτερο παίκτη δίπλα του για να φτάσει μέχρι το τέλος της διαδρομής.

«Για εμένα δεν είναι έτοιμοι ως ομάδα. Πιστεύω πως ο Γιάννης βελτιώνεται συνέχεια, είναι στο δρόμο να κερδίσει το δεύτερο βραβείο MVP του, αλλά δεν έχει δεύτερο παίκτη δίπλα του για να κερδίσει τον τίτλο. Είναι ικανοί να βγουν από την Ανατολή, γιατί είναι χαμηλός ο ανταγωνισμός, αλλά όταν μιλάς για ένα πρωτάθλημα και όταν έχεις να αντιμετωπίσεις ομάδες όπως τους Λέικερς του ΛεΜπρον ή τους Κλίπερς θα πιεστούν. Οπότε δεν πιστεύω ότι είναι έτοιμοι να πάρουν τον τίτλο. Μπορεί να φτάσουν μέχρι τους τελικούς, αλλά υπάρχουν καλύτερες ομάδες».

Πηγή: tovima.gr