Ο Αλέξης Κούγιας μίλησε σχετικά με την εισαγωγή της Ρούλας Πισπιρίγκου στο νοσοκομείο το πρωί της Τρίτης. Ο γνωστός ποινικολόγος ανέφερε: «Πριν από λίγες ημέρες είχε διαπιστωθεί, ότι η κυρία Πισπιρίγκου πάσχει από λύκο (αυτοάνοσο νόσημα).

Αυτό έδωσε την αφορμή στους γιατρούς να κάνουν περαιτέρω εξετάσεις. Αν αυτές οι εξετάσεις είχαν γίνει το προηγούμενο διάστημα, δεν θα είχαμε αυτήν την τραγική εξέλιξη. Βέβαια, αυτή η εξέλιξη αναδεικνύει την ασυνειδησία κάποιων ιατροδικαστών οι οποίοι από ένα πανάκι και κάτι φωτογραφίες την κατέστησαν κατηγορουμένη.

«Αυτό το γονίδιο που είναι κληρονομικό, μεταλαμπαδεύεται στα παιδιά»

Η ασθένεια από την οποία πάσχει η κα Πισπιρίγκου είναι μία σπάνια μετάλλαξη ενός οξυμωτικού γονιδίου, εγώ δεν είμαι βιολόγος και γιατρός. Αυτό το γονίδιο που είναι κληρονομικό, μεταλαμπαδεύεται στα παιδιά, το οποίο έχει σχέση με σκωπτικά επεισόδια».

«Αυτό δίνει απαντήσεις αυτομάτως για το τι συνέβη με τα παιδιά, δίνει απαντήσεις στο όλα αυτά τα επεισόδια που σκοπίμως έχουν υποβαθμίσει οι γιατροί του Καραμναδανείου και της εντατικής των Πατρών αλλά και της παιδιατρικής του Ρίο ήταν πραγματικά σκωπτικά επεισόδια και μάλιστα με ιατρική δικαιολογία» πρόσθεσε επίσης ο Αλέξης Κούγιας.

Στο νοσοκομείο η 34χρονη κατηγορούμενη

Εσπευσμένα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο η Ρούλα Πισπιρίγκου. Η 34χρονη κατηγορούμενη για τον θάνατο των τριών κοριτσιών της πήγε στο «Λαϊκό Νοσοκομείο» συνοδευόμενη από άνδρες της ασφάλειας.

Ακόμη, η 34χρονη θα υποβληθεί σε κατεπείγουσες ιατρικές εξετάσεις, μεταξύ των οποίων και γαστροσκόπηση. Δεν είναι γνωστό μέχρι στιγμής αν η κατηγορούμενη θα παραμείνει στο νοσοκομείο ή θα επιστρέψει στις φυλακές.

Πηγή: tovima.gr